Prime Minister's Office
Prime Minister Shri Narendra Modi shares glimpses from his interaction with students from Coimbatore, Chhattisgarh, Gujarat and Assam in the second episode of Pariksha Pe Charcha 2026
10 FEB 2026 5:06PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi shared glimpses from his interaction with students in 9th edition of Pariksha Pe Charcha (PPC) 2026. The Prime Minister had an informal interaction with Exam Warriors from Coimbatore, Chhattisgarh, Gujarat and Assam during the second episode of PPC 2026. Welcoming students to the special edition of ‘Pariksha Pe Charcha’, Shri Modi noted that this time the programme was held across different parts of the country.
Shri Modi posted on X :
"Interacting with students during #ParikshaPeCharcha26 in Coimbatore, Tamil Nadu was a phenomenal experience. From Startups and AI to self-discipline and dreams of building a Viksit Bharat, the curiosity and clarity of today’s young minds are outstanding."
"During #ParikshaPeCharcha26, conversations with students from Chhattisgarh revealed a generation that is curious, thoughtful and aware. From balancing studies and sports to caring for the environment and developing leadership qualities, their questions reflected clarity of thought."
"#ParikshaPeCharcha26 in Gujarat went beyond just exam preparation. Their questions reflected a deep desire to learn and grow with confidence. Students spoke freely about managing pressure in critical situations, the important role of teachers and more. They even showcased wonderful Warli, Pithora and Lippan art."
"From managing stress and comparisons to building self-confidence and healthy routines, #ParikshaPeCharcha26 with students in Assam covered it all. It reflected their aspirations to do well in exams, grow while at the same time staying connected to their roots and culture."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা পরিক্ষা পে চর্চা ২০২৬কী অনিশুবা তাঙ্কক্তা কোইম্বাতুর, ছত্তিসগর, গুজরাত অমসুং অসামগী মহৈরোইশিংগা ৱারী শানখিবা অদুগী মতাংদা মীৎকুপ খরা মীয়ামদা শেয়র তৌবা
10 FEB 2026 5:06PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা পরিক্ষা পে চর্চা (পি.পি.সি.) ২০২৬কী ৯শুবা এদিসনদা মহৈরোইশিংগা ৱারী শানখিবা অদুগী মতাংদা খরা পনখি। পি.পি.সি. ২০২৬কী অনিশুবা ইপিসোদকী মনুংদা প্রধান মন্ত্রীনা কোইম্বাতুর, ছত্তিসগর, গুজরাত অমসুং অসামগী একজাম ৱারিয়রশিংগা ইনফোর্মেল ওইনা ৱারী শানখি। 'পরিক্ষা পে চর্চা'গী অখন্নবা এদিসন অসিদা মহৈরোইশিংবু তরাম্না ওক্লদুনা শ্রী মোদীনা হায়খি মদুদি মসিগী থৌরম অসি লৈবাক অসিগী তোঙান তোঙানবা মফমশিংদা পাংথোকখ্রে।
শ্রী মোদীনা Xতা অসুম্না থাগৎলকখি:
“তামিল নাদুগী কোইম্বাতুরদা #ParikshaPeCharcha26কী মনুংদা মহৈরোইশিংগা ৱারী শানবদা য়াম্না নুংঙাইবা ফাওখি। স্তার্ত-অপশিং অমসুং AIদগী হৌরগা সেল্ফ দিসিপ্লিন অমসুং ৱিক্সিত ভারত অমা শেমগৎপগী মঙলান ফাওবদা, ঙসিগী নহারোলশিংগী ৱাখলদা ফাওরিবা খঙনিংবা অমসুং ময়েক শেংনা খনবা ঙম্বগী ৱাখল্লোনশিং অসি শিংথানিংঙাইনি।”
“#ParikshaPeCharcha26গী মনুংদা, ছত্তিসগরদগী মহৈরোইশিংগা ৱারী শানবদা, মখোয়না খঙনীংবা, ৱাখল খনবা অমসুং হেন্না খঙলবা মীরোল অমা উবা ফংখি। মহৈ তম্বা অমসুং শান্ন-খোৎনবদগী হৌরগা অকোয়বগী ফিভমদা পুক্নিং চংবা অমসুং লুচিংবগী মগুনশিং শেমগৎপা ফাওবদা, মখোয়গী ৱাহংশিং অসিনা ৱাখলগী ময়েক শেংনা উৎলি।”
“গুজরাত্তা # ParikshaPeCharcha26 অসি পরিক্ষাগী শেম-শাবা খক্তদগী হেন্দোকখি। মখোয়না হংলকপা ৱাহংশিং অসিনা তম্নিংবা খঙনিংবগী অচেৎপা অপাম্বা অমসুং থাজবা হেনগৎহন্নবগী অপাম্বা অদু উৎলি। মহৈরোইশিংনা অরুবা ফিভমশিংদা প্রেসর মেনেজ তৌবা, ওজাশিংগী মরুওইবা থৌদাং অমসুং অতোপ্পা ৱাফম কয়া অমগী মতাংদা নীংথিনা ৱারী শানখি। মখোয়না ৱারলি, পিথোরা অমসুং লিপ্পানগী অঙকপা কলা কয়াসু উৎখি।”
“স্ত্রেস মেনেজ তৌবা অমসুং চাংদম্নবদগী হৌরগা মশাগী থাজবা হেনগৎহনবা অমসুং হকচাং ফনা লৈনবা থবক থৌরমশিংদা, অসামগী মহৈরোইশিংগা #ParikshaPeCharcha26 না মসি পুম্নমক লোইনা কোভর তৌখি। মসিনা পরিক্ষাদা ফজনা পাংথোক্নবা, চাউখৎনবা লোইননা মখোয়গী হৌরকফম অমসুং চৎনবীগা মরী লৈননবা মখোয়গী অপাম্বশিং উৎলি।”