Prime Minister's Office
Prime Minister condoles loss of lives in a shooting incident in Canada
11 FEB 2026 3:43PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi, extended his heartfelt condolences to the families who have lost their loved ones in a shooting incident in Canada. Shri Modi also wished a speedy recovery to the injured. "India stands in solidarity with the people of Canada in this moment of profound grief", Shri Modi stated.
Shri Modi posted on X:
"Deeply shocked by the horrendous shooting in Canada. I extend my heartfelt condolences to the families who have lost their loved ones and wish a speedy recovery to the injured. India stands in solidarity with the people of Canada in this moment of profound grief."
@MarkJCarney

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা কেনাদাদা থোকখিবা নোংমৈ কাপ্পগী থৌদোক অমদা লৈখিদ্রবশিংগীদমক অৱাবা ফোংদোকখ্রে
11 FEB 2026 3:43PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা, কানাদাদা থোকখিবা নোংমৈ কাপ্পগী থৌদোক অমদা মখোয়গী নুংশিরবা মীওইশিং লৈখিদ্রবশিংগী ইমুং মনুংশিংদা অৱাবা ফোঙদোকখ্রে। শ্রী মোদীনা অশোকপা মীওইশিং অথুবা মতমদা ফগৎলকপা ওইরসনু হায়নসু য়াইফ-পাউজেল পীখি। “অসিগুম্বা য়াম্না ৱারবা মীৎকুপ অসিদা ভারতনা কেনাদাগী মীয়ামগা লোয়ননা লেপ্লি", হায়না শ্রী মোদীনা হায়খি।
শ্রী মোদীনা Xতা অসুম্না থাংগৎলকখি:
“কেনাদাদা থোকখিবা খম থেংনা কিংনিংঙাই ওইরবা ওইরবা নোংমৈ কাপ্পগী থৌদোক অদুদা থম্মোয় শোক্না নুংঙাইতবা ফাওই। ঐহাক্না মখোয়গী নুংশিরবা মীওইশিং লৈখিদ্রবশিংগী ইমুং-মনুংশিংদা থমোই শেংনা অৱাবা ফোংদোকচরি অমসুং অশোকপশিং অথুবা মতমদা ফগৎলক্নবা য়াইফ-পাউজেল পীজরি। অসিগুম্বা অৱাবা তারবা মতম অসিদা ভারতনা কেনাদাগী মীয়ামগা লোইননা লেপমিন্নরি।”
@MarkJCarney