Prime Minister's Office
CEO of Rolls-Royce meets Prime Minister
11 FEB 2026 10:24PM by PIB Delhi
CEO of Rolls-Royce, Mr. Tufan Erginbilgic met the Prime Minister, Shri Narendra Modi at New Delhi, today. "We welcome Rolls-Royce’s enthusiasm towards scaling up its activities in India and partnering with our innovative and dynamic youth", Shri Modi stated.
The Prime Minister posted on X:
"It was wonderful meeting Mr. Tufan Erginbilgic, CEO of Rolls-Royce earlier today.
We welcome Rolls-Royce’s enthusiasm towards scaling up its activities in India and partnering with our innovative and dynamic youth."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
রোল্স-রোইসকী সি.ই.ও.না প্রধান মন্ত্রীগা উনখ্রে
11 FEB 2026 10:24PM by PIB Imphal
রোল্স-রোইসকী সি.ই.ও., শ্রী তুফান এর্গিনবিলগিচনা ঙসি নই দিল্লীদা প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীগা উনখ্রে। শ্রী মোদীনা হায়খি, “ভারত্তা রোল্স-রোইসকী থবক থৌরমশিং পাকথোক চাউথোকহন্নবা অমসুং ঐখোয়গী ইন্নোবেতিব অমসুং দাইনামিক ওইবা নহাশিংগা খুৎশম্ননবা হোৎনবগী অপাম্বা ফোংদোরকপা অদুবু ঐখোয়না তরাম্না ওকচরি।”
প্রধান মন্ত্রীনা Xতা পোস্ত তৌখি:
“ঙসি অঙনবা মতমদা রোল্স-রোইসকী সি.ই.ও., শ্রী তুফান এর্গিনবিলগিচকা উনবা অদুবু য়াম্না নুংঙাই।
ভারত্তা রোল্স-রোইসকী থবক থৌরমশিং পাকথোক চাউথোকহন্নবা অমসুং ঐখোয়গী ইন্নোবেতিব অমসুং দাইনামিক ওইরবা নহাশিংগা খুৎশম্ননা থবক তৌমিন্ননিংবগী অপম্বা ফোংদোরকপা অদুবু ঐখোয়না তরাম্না ওকচরি।”