Prime Minister's Office
Prime Minister greets Herath Poshte to Kashmiri Pandit Community
15 FEB 2026 8:30AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi greeted Herath Poshte, the sacred festival reflecting the rich traditions of Kashmiri Pandit community. “On this pious occasion, I pray for wellness and abundance in everyone’s lives. May it open new pathways of success and fill every home with joy and contentment”, Shri Modi said.
The Prime Minister posted on X:
“Herath Poshte!
This sacred festival reflects the rich traditions of our Kashmiri Pandit community.
On this pious occasion, I pray for wellness and abundance in everyone’s lives. May it open new pathways of success and fill every home with joy and contentment.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
হেরাথ পোষ্টে কুহ্মৈ লাকপদা কাস্মিরি পন্দিৎ মীয়ামদা প্রধান মন্ত্রীনা য়াইফ পাউজেল পীখ্রে
15 FEB 2026 8:30AM by PIB Imphal
কাস্মিরি পন্দিৎ মীয়ামগী ইনাকখুল্লবা চৎনবীশিং মমি তাবা শেংলবা কুহ্মৈ হেরাথ পোষ্টে লাকপদা কাস্মিরি পন্দিৎ মীয়ামদা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা য়াইফ পাউজেল পীখ্রে। প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি মদুদি শেংলবা থৌরম অসিদা, মীওই খুদিংমক্কী পুন্সি য়াইফনবা অমসুং মরাং কাইনবা ঐনা থৌনিজরি। কুহ্মৈ অসিনা মাইপাকপগী অনৌবা লম্বীশিং হাংদোক্কনি অমসুং য়ুমথোঙ খুদিং হরাওবা অমসুং অপেনবনা থলগনি।
প্রধান মন্ত্রীনা এক্সতা হায়খি;
“হেরাথ পোষ্টে!
শেংলবা কুহ্মৈ অসিদা কাস্মিরি পন্দিৎ মীয়ামগী ইনাকখুল্লবা চৎনবীশিং মমি তারে।
থৌরম থৌরম অসিদা, মীওই খুদিংমক্কী পুন্সি য়াইফনবা অমসুং মরাং কাইনবা ঐনা থৌনিজরি। কুহ্মৈ অসিনা মাইপাকপগী অনৌবা লম্বীশিং হাংদোকপা অমসুং য়ুমথোঙ খুদিং হরাওবা অমসুং অপেনবনা থনবা ওইরসনু”।