Prime Minister's Office
Prime Minister condoles the loss of lives in fire mishap in Bhiwadi, Rajasthan
16 FEB 2026 12:57PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi today condoled the loss of lives in fire mishap in Bhiwadi, Rajasthan.
The PMO India handle in post on X said:
“The fire mishap in Bhiwadi, Rajasthan, is tragic and deeply saddening. My condolences to those who have lost their loved ones. I pray for the speedy recovery of those injured: PM @narendramodi”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
রাজস্থানগী ভিৱাদিদা মৈ চাকপদগী মীওই কয়া লৈখিদবদা প্রধানমন্ত্রীনা নুংঙাইতবা ফোঙদোকখ্রে
16 FEB 2026 12:57PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ঙসি রাজস্থানগী ভিৱাদিদা মৈ চাকপদগী মীওই কয়া লৈখিদবদা অৱাবা ফোঙদোকখ্রে
এক্সকী পোস্ততা পি.এম.ও. ইন্দিয়া হেন্দল তৌবনা হায়খি:
“রাজস্থানগী ভিৱাদিদা থোকখিবা মৈ চাকপগী থৌদোক অসি য়াম্না নুংঙাইতবা অমদি য়াম্না থম্মোই শোকপা থৌদোক্নি। লৈখিদ্রবশিংগী মফমদা থম্মোয় শোক্না অৱাবা ফোংদোকচরি। শোক্লবশিং থুনা ফগৎলক্নবা ইশ্বরগী মফমদা খুরুমজরি।“@narendramodi”