Prime Minister's Office
Prime Minister Inaugurates India AI Impact Expo 2026 in New Delhi
16 FEB 2026 8:47PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi inaugurated the India AI Impact Expo 2026 at Bharat Mandapam in New Delhi today.
Shri Modi said that being among innovators, researchers, and technology enthusiasts, highlights the extraordinary potential of Artificial Intelligence, Indian talent, and innovation. He emphasized that India’s progress in AI will not only shape transformative solutions for the nation but also contribute to global advancement.
In a post on X, Shri Modi stated:
“Inaugurated the India AI Impact Expo 2026 at Bharat Mandapam.
Being here among innovators, researchers and tech enthusiasts gives a glimpse of the extraordinary potential of AI, Indian talent and innovation. Together, we will shape solutions not just for India but for the world!”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা ইন্দিয়া এ.আই.ইম্পেক্ত এক্সপো লিশিং অনিগা কুন তরুক শঙ্গাখ্রে
16 FEB 2026 8:47PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ঙসি নই দিল্লীগী ভারত মন্দপমদা ইন্দিয়া এ.আই.ইম্পেক্ত এক্সপো লিশিং অনিগা কুন তরুক শঙ্গাখ্রে।
শ্রী মোদীনা হায়খি মদুদি ইনোবেতরশিং, রিসর্চরশিং, অমসুং তেক্নোলোজিবু নুংসিজবশিংগী মরকতা লৈবা অসিনা আর্তিফিসিএল ইন্তেলিজেন্স, ভারতকি তেলেন্ত, অমসুং ইনোবেসনগী অচম্বা পোতেনসিয়েল অদু ফোঙদোক্লি। মহাকনা অকনবা ৱাফম থমখি মদুদি এ.আই.দা ভারতকি খুমাং চাউশিনবা অসিনা জাতি অসিগীদমক ত্রান্সফোরমেতিব সোলুসনশিং শেমগৎপদা নত্তনা মালেমগী ওইবা অহোঙবা পুরকপদসু মতেং পাংগনি।
X দা থারকপা পোস্ত অমদা শ্রী মোদীনা হায়খি,
“ভারত মন্দপমদা ইন্দিয়া এ.আই.ইম্পেক্ত এক্সপো লিশিং অনিগা কুন তরুক হৌদোকচখি।
মফম অসিদা ইনোবেতরশিং, রিসর্চরশিং অমসুং তেক্নোলোজি নুংশিজবশিংগী মরক্তা লৈবনা এ.আই., ভারতকি তেলেন্ত অমসুং ইনোবেসনগী অচম্বা পোতেন্সিয়েলগী মীৎয়েং অমা পিরি। ঐখোয় পুন্না ভারত খক্তগী নত্তনা মালেমগীদমক সোলুসনশিং লৈল্লক্কনি!”