Prime Minister's Office
Prime Minister Welcomes French President to India, Emphasises Strengthening Bilateral Ties
17 FEB 2026 9:57AM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi extended a warm welcome to President Emmanuel Macron of France, expressing confidence that the visit will elevate India–France relations to new heights.
Highlighting the significance of the visit, Prime Minister Modi noted that the engagements in Mumbai and later in Delhi will provide fresh momentum to the strategic partnership between the two nations. He reaffirmed that their collaboration will continue to benefit not only both countries but also the wider global community.
In separate posts on X, Shri Modi wrote:
“Welcome to India!
India looks forward to your visit and to advancing our bilateral ties to new heights. I am confident that our discussions will further strengthen cooperation across sectors and contribute to global progress.
See you in Mumbai and later in Delhi, my dear friend @EmmanuelMacron.”
“Bienvenue en Inde !
L’Inde se félicite de votre visite et entend donner un nouvel élan à notre partenariat stratégique. Je suis convaincu que nos discussions renforceront davantage la coopération dans divers secteurs et contribueront au progrès mondial.
À très bientôt à Mumbai, puis à Delhi, mon cher ami @EmmanuelMacron.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা ফ্রাঞ্চকি রাস্ত্রপতিবু ভারত্তা তরাম্না ওকখ্রে, নাকল অনিগী মরি চেৎশিলহনবদা অকনবা ৱাফম থম্নখ্রে
17 FEB 2026 9:57AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ফ্রাঞ্চকি রাস্ত্রপতি ইমানুয়েল্ মেক্রোনবু থম্মোয় শেংনা তরাম্না ওকখি, খোঙচৎ অসিনা ভারত–ফ্রাঞ্চকি মরি অসি অনৌবা অৱাংবা থাক্তা পুখৎলগনি হায়না থাজবা ফোঙদোকখি।
খোঙচৎ অসিগী মরুওইবা অদু ফোঙদোক্লদুনা প্রধান মন্ত্রী মোদীনা নোৎ তৌখি মদুদী মুম্বইদা অমসুং মতুং তারকপদা দীল্লীদা এঙ্গেজমেন্তশিং অসিনা জাতি অনিগী মরক্তা স্ত্রেতেজিক্ পার্তনরসিপতা অনৌবা খোঙজেল অমা পিরগনি। মখোয়গী পুন্না থবক তৌমীন্নবনা লৈবাক অনীমক্তা নত্তনা পাক চাওরবা মালেমগী মীয়ামদসু কান্নবা পিগনি হায়না মহাক্না অমুক হন্না চেৎশিলহল্লে।
X তোঙান তোঙানবা পোস্তশিংদা শ্রী মোদীনা ইখি-
“ভারত্তা তরাম্না ওকচরি!
ভারতনা অদোমগী খোঙচৎ অমসুং ঐখোয়গী নাকল অনিগী মরি অসি অনৌবা অৱাংবা থাক্তা পুখৎনবা ঙাইদুনা লৈরি। ঐহাক্না থাজবা থম্লি মদুদি ঐখোয়গী খন্ন-নৈনবনা সেক্তর খুদিংদা তেংবাং পিনবদা হেন্না মপাঙ্গল কনখৎহনগনি অমসুং মালেমগী ওইনা খুমাং চাউশিনবদা মতেং পাংগনি।
মুম্বইদা অমসুং মতুংদা দীল্লীদা উন্নগনি, ঐগী নুংসিজরবা ইরৈচা @EmmanuelMacron।”