Prime Minister's Office
President & CEO of Qualcomm Inc. Meets Prime Minister
20 FEB 2026 9:12PM by PIB Delhi
President & CEO of Qualcomm Inc., Mr. Cristiano R. Amon, met the Prime Minister Shri Narendra Modi today.
The Prime Minister highlighted India’s vibrant ecosystem of innovators and StartUps. They also talked about working closely in the world of semiconductors and chip manufacturing.
In a post on X, Shri Modi said:
“Was delighted to meet Mr. Cristiano R. Amon, President & CEO, Qualcomm Inc. We discussed how Qualcomm can work with Indian innovators and StartUps in AI and other futuristic areas of technology. We also talked about working closely in the world of semiconductors and chip manufacturing.
@Qualcomm
@cristianoamon”

প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
প্ৰধানমন্ত্ৰীক সাক্ষাৎ কৰিলে কোৱালকম ইনকৰ্পৰেশ্যনৰ অধ্যক্ষ তথা মুখ্য কাৰ্যবাহী বিষয়াই
20 FEB 2026 9:12PM by PIB Guwahati
কোৱালকম ইনকৰ্পৰেশ্যনৰ অধ্যক্ষ তথা মুখ্য কাৰ্যবাহী বিষয়া ক্ৰিষ্টিয়ানো আৰ আমনে আজি প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীক সাক্ষাৎ কৰে।
এই সাক্ষাতৰ সময়ত প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে ভাৰতৰ উদ্ভাৱক আৰু ষ্টাৰ্টআপৰ সজীৱ পৰিৱেশ তন্ত্ৰৰ বিষয়ে আলোকপাত কৰে।তেওঁ অৰ্ধপৰিবাহী আৰু চিপ নিৰ্মাণৰ জগতখনত প্ৰতিষ্ঠানটোৰ সৈতে ঘনিষ্ঠভাৱে কাম কৰাৰ কথাও কয়।
এক্সৰ এটা পোষ্টত শ্ৰী মোদীয়ে কয়-
'কোৱালকম ইনকৰ্পৰেশ্যনৰ অধ্যক্ষ তথা মুখ্য কাৰ্যবাহী বিষয়া শ্ৰীমান ক্রিষ্টিয়ানো আৰ আমনক লগ পাই আনন্দিত হৈছো। আমি কোৱালকমে এআই আৰু প্ৰযুক্তিৰ অন্যান্য ভৱিষ্যতৰ ক্ষেত্ৰত কেনেকৈ ভাৰতীয় উদ্ভাৱক আৰু ষ্টাৰ্টআপৰ সৈতে কাম কৰিব পাৰে সেই বিষয়ত আলোচনা কৰিলোঁ ।
@Qualcomm
@cristianoamon”