Prime Minister's Office
Prime Minister Congratulates Mr. Rob Jetten on assuming Office as Prime Minister of the Netherlands
24 FEB 2026 2:33PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi, has extended his congratulations to Mr. Rob Jetten, on assuming office as the Prime Minister of the Netherlands.
The Prime Minister highlighted the extensive relationship shared between India and the Netherlands, across diverse sectors. Shri Modi stated that he looks forward to working closely with Prime Minister Jetten to add further momentum to the growing ties between the two nations and their people.
The Prime Minister wrote on X;
"Congratulations Mr. Rob Jetten on assuming office of the Prime Minister of the Netherlands. India and the Netherlands share an extensive relationship across diverse sectors. I look forward to working closely with you to add further momentum to the growing ties between our two countries and people."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা শ্রী রোব জেত্তেননা নেদরলেন্দসকী প্রধান মন্ত্রী ওইনা ওফিস পাইখিবদা নুংঙাইবা ফোংদোকখ্রে
24 FEB 2026 2:33PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা শ্রী রোব জেত্তেননা নেদরলেন্দসকী প্রধান মন্ত্রী ওইনা ওফিস পাইবদা নুংঙাইবা ফোংদোকখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা ভারত অমসুং নেদরলেন্দসকী মরক্তা তোঙান তোঙানবা সেক্তরশিংদা লৈরিবা পাক চাউরবা মরী অদু ফোংদোকখি। শ্রী মোদীনা হায়খি মদুদি লৈবাক অনি অমসুং মখোয়গী মীয়ামগী মরক্তা হেনগৎলক্লিবা মরী অসিদা মখা তানা খুমাং চাউশিনহন্নবা প্রধান মন্ত্রী জেত্তনগা লোয়ননা থবক তৌমিন্ননবা মহাক্না থাজবা থম্লি।
প্রধান মন্ত্রীনা Xতা ইখি;
“শ্রী রোব জেত্তেননা নেদরলেন্দসকী প্রধান মন্ত্রী ওইনা ওফিস পাইবদা ভারত অমসুং নেদরলেন্দসনা তোঙান তোঙানবা সেক্তরশিংদা পাক চাউনা মরী লৈনরি। ঐহাক্না ঐখোয়গী লৈবাক অনি অমসুং মীয়ামগী মরক্তা লৈনরিবা মরী অসিবু হেন্না চেৎশিলহন্নবা অদোমগা নক্না থবক তৌমিন্নবা পাম্মি।”