Prime Minister's Office
Visit of Prime Minister to Israel
24 FEB 2026 5:13PM by PIB Delhi
At the invitation of the Prime Minister of Israel, H.E. Mr. Benjamin Netanyahu, Prime Minister Shri Narendra Modi will pay a State visit to Israel on February 25-26, 2026. This will be the second visit of Prime Minister to Israel.
During the visit, Prime Minister will meet Prime Minister of Israel, H.E. Mr. Benjamin Netanyahu. The two leaders will review the significant progress made in India - Israel Strategic Partnership, and discuss further opportunities in various areas of cooperation, including science and technology, innovation, defence and security, agriculture, water management, trade and economy, and people to people exchanges. The leaders are also expected to exchange perspectives on regional and global issues of mutual interest.
The Prime Minister will also call on H.E. Mr. Isaac Herzog, the President of Israel.
This visit will reaffirm the deep and long-standing strategic partnership between the two countries and will present an opportunity to review the common challenges as well as realign efforts towards achieving their shared vision for a robust partnership between two resilient democracies.

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীগী ইজরেল খোঙচৎ
24 FEB 2026 5:13PM by PIB Imphal
ইজরেলগী প্রধান মন্ত্রী বেঞ্জামিন নেতনয়াহুনা চেপাউ পীরকপদগী, ফেব্রুৱারি ২৫-২৬, ২০২৩৬ দা সরকারগী খোঙচৎ অমদা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদী ইজরেলদা চৎকনি।
খোঙচৎ মনুংদা, প্রধান মন্ত্রীনা ইজরেলগী প্রধান মন্ত্রী বেঞ্জামিন নেতনয়াহু উনগনি। লুচিংবা অনিনা ইন্দিয়া-ইজরেল ষ্ট্রাতেজিক পার্তনরশিপ শিংথাবা য়ানা ফগৎলকপগী ফিবম অমুক হন্না য়েংশিনগনি অমসুং সাইন্স অমসুং তেক্নোলোজি, ইন্নোবেসন, লৌউ-শিংউ, ঈশিংগী থবক, তেক্নোলোজি, দিফেন্স অমসুং সেকুরিতি, ললোন-ইতিক অমসুং শেন থাদবা অমসুং মীগা-মীগা লৈনবা মরীশিং য়াওনা তোঙান তোঙানবা হিরমশিংদা মখোয় মখা তানা মতেং পাংনবা হেনগৎহন্নবা খন্নগনি। লুচিংবা অনিনা লৈবাক অনিমক্না দরকার ওইবা লমদম লমদমগী অমসুং মালেমগী থৌদোক-ৱাথোকশিংগী মতুংদসু ৱারি শানগনি।
প্রধান মন্ত্রীনা ইজরেলগী রাষ্ট্রপতি আইজাক হেরজোগসু
খোঙচৎ অসিনা ঐখোয়গী লৈবাক অনিগী মরক্ত লৈনরিবা মতম কুইরিবা মরীশিং মখা তানা চেৎশীনহনগনি, মরুওইবা মরীগী অনৌবা পান্দম থম্লে অমসুং অৱাবা মায়োক্নবা ঙম্বা, অনৌবা অমসুং নুংঙাই য়াইফবা তুংলমচৎ অমগীদমক ঐখোয়গী পান্দম খুমাংচাউশিনহনগনি।