Prime Minister's Office
Prime Minister shares an article on successful conclusion of AI Impact Summit 2026
24 FEB 2026 7:49PM by PIB Delhi
The Prime Minister has shared a brilliant write-up by Union Minister Shri Hardeep Singh Puri regarding the successful conclusion of the AI Impact Summit 2026. In his piece, the Union Minister notes that India drew inspiration from its civilisational impulse .
The Union Minister further highlights that India is putting forward its own organising idea: sovereignty over data, inclusion by design, and accountability by default.
PMO shared on X;
"In this brilliant write-up, Union Minister Shri @HardeepSPuri writes about the successful conclusion of the AI Impact Summit 2026, noting that India drew inspiration from its civilisational impulse. He highlights that India is putting forward its own organising idea: sovereignty over data, inclusion by design and accountability by default."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
এ.আই ইম্পেক সম্মিৎ ২০২৬ মাইপাক্না লোইশিনখিবগী আর্তিকল অমা প্রধান মন্ত্রীনা সিয়ার তৌখ্রে
24 FEB 2026 7:49PM by PIB Imphal
এ.আই ইম্পেক সম্মিৎ ২০২৬ মাইপাক্না লোইশিনখিবগা মরী লৈনবা য়ুনিয়ন মিনিষ্টর শ্রী হরদিপ সিংহ পুরগী ফজবা খুৎই অমা প্রধান মন্ত্রীনা সিয়ার তৌখ্রে। মহাক্কী আর্তিকল অদুদা, য়ুনিয়ন মিনিষ্টরনা হায়খি মদুদি ভারতনা মসিগী সভেত্যগী ইহুলদগী ইথিল ফংলে।
য়ুনিয়ন মিনিষ্টরনা মখা তানা হায়খি মদুদি লৈবাক অসিগী মশাগী ওইবা থৌরম অমা শীনবগী অনৌবা ৱাখল্লোন ভারতনা মাঙলোমদা পুখৎলি: দেতাগী মনিংতম্বা, দিজাইন হাপচিনবা অমসুং মরম চানা থবক পাংথোকপা।
পি.এম.ওনা এক্সতা হায়খি;
“এ.আই ইম্পেক সম্মিৎ ২০২৬ মাইপাক্না লোইশিনখিবগী মতাংদা য়ুনিয়ন মিনিষ্টর শ্রী @HardeepSPuri না ফজনা ইরে, ভারতনা মসিগী সভেত্যগী ইহুলদগী ইথিল ফংলে হায়না ফোঙদোক্লি। মহাক্না হায়খি মদুদি লৈবাক অসিগী মশাগী ওইবা থৌরম অমা শীনবগী অনৌবা ৱাখল্লোন ভারতনা মাঙলোমদা পুখৎলি: দেতাগী মনিংতম্বা, দিজাইন হাপচিনবা অমসুং মরম চানা থবক পাংথোকপা”।