Prime Minister's Office
Prime Minister Condoles the Passing of Thiru R. Nallakannu
25 FEB 2026 8:50PM by PIB Delhi
The Prime Minister has expressed his condolences over the passing of Thiru R. Nallakannu, highlighting his grassroots connect and his tireless efforts to give a voice to the underprivileged.
The Prime Minister noted that Thiru R. Nallakannu was widely respected by people from every section of society and his simplicity was noteworthy. The Prime Minister shared that his thoughts are with the family and admirers during this time.
The Prime Minister shared on X;
"Thiru R. Nallakannu will be remembered for his grassroots connect and efforts to give voice to the underprivileged, workers and farmers. He was widely respected by people from every section of society. Equally noteworthy was his simplicity. My thoughts are with his family and admirers."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
তিরু আর.নাল্লাকন্নু লৈখিদবদা প্রধান মন্ত্রীনা অৱাবা ফোঙদোকখ্রে
25 FEB 2026 8:50PM by PIB Imphal
তিরু আর.নাল্লাকন্নু লৈখিদবদা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা অৱাবা ফোঙদোকখ্রে, তোল্লবশিং খোঞ্জেল অমা তানবা মহাক্না চোকথবা লৈতনা হোৎনখিবশিং অমসুং মহাক্কা মীয়ামগী লৈনবা মরীশিং প্রধান মন্ত্রীনা ফোঙদোকখি।
প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি মদুদি খুন্নাইগী কাংলুপ খুদিংমক্কী মীয়াম্না তিরু আর.নাল্লাকন্নু মপুংফানা ইকায়খুম্নৈ অমসুং মহাক্কী অচম্বা মতৌ শিংথানিঙাইনি। অৱাবা মতম অসিদা মহাক্কী ইমুং-মনুং অমসুং মহাক নুংশিজবশিংগী অৱাবদা প্রধান মন্ত্রীনা শরুক য়াখি।
প্রধান মন্ত্রীনা এক্সতা হায়খি;
“তোল্লবশিং খোঞ্জেল অমা তানবা মহাক্না চোকথবা লৈতনা হোৎনখিবশিং অমসুং মহাক্কা মীয়ামগী লৈনবা মরীশিংগীদমক তিরু আর.নাল্লাকন্নু নিংশিংদুনা লৈহৌরগনি। খুন্নাইগী কাংলুপ খুদিংমক্কী মীয়াম্না তিরু আর.নাল্লাকন্নু মপুংফানা ইকায়খুম্নৈ অমসুং মহাক্কী অচম্বা মতৌ শিংথানিঙাইনি। অৱাবা মতম অসিদা মহাক্কী ইমুং-মনুং অমসুং মহাক নুংশিজবশিংগী অৱাবদা ঐনা শরুক য়াজরি”।