Prime Minister's Office
Prime Minister Meets His Holiness Moran Mor Ignatius Aphrem II, Patriarch of Antioch and All The East
27 FEB 2026 4:36PM by PIB Delhi
The Prime Minister today expressed that he was honored to meet His Holiness Moran Mor Ignatius Aphrem II, The Patriarch of Antioch and All The East, and The Supreme Head of the Universal Syriac Orthodox Church.
​During the meeting, the Prime Minister and His Holiness engaged in a great discussion covering a wide range of issues.
The Prime Minister shared on x;
Was honored to meet His Holiness Moran Mor Ignatius Aphrem II, The Patriarch of Antioch and All The East, and The Supreme Head of the Universal Syriac Orthodox Church.
We had a great discussion on a wide range of issues.

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা এন্তিওক অমসুং অমসুং ওল দি ইস্তকী পেত্রিআর্ক, হিস হোলিনেস মোরন মোর ইগনাতিয়স অফ্রেম II উনখ্রে
27 FEB 2026 4:36PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রীনা ঙসি হায়খি মদুদি মহাক্না এন্তিওক অমসুং ওল দি ইস্তকী পেত্রআর্ক, অমসুং য়ুনিভর্সেল সিরাইক ওর্থোদোক্স চর্চকী সুপ্রিম হেদ, হিস হোলিনেস মোরন মোর ইগনাতিয়স অফ্রেম IIকা উনবা ফংজবা ইকায় খুম্নবা পোকই।
মীফম অদুগী মনুংদা, প্রধান মন্ত্রী অমসুং হিস হোলনেসনা হীরম কয়াদা চাউনা খন্ন-নৈনখি।
প্রধান মন্ত্রীনা x;
এন্তিওক অমসুং ওল দি ইস্তকী পেত্রআর্ক, অমসুং য়ুনিভর্সেল সিরাইক ওর্থোদোক্স চর্চকী সুপ্রিম হেদ, হিস হোলিনেস মোরন মোর ইগনাতিয়স অফ্রেম IIকা উনবা ফংজবা ইকায় খুম্নবা পোকই
ঐখোয়না তোঙান তোঙানবা হীরম কয়াদা য়াম্না কুপ্না খন্ন-নৈনখি।