Prime Minister's Office
Prime Minister shares glimpses of his address during Inauguration of Micron Technology’s Semiconductor Assembly, Test and Packaging (ATMP) facility in Sanand,Gujarat
28 FEB 2026 10:21PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has shared glimpses of his address during Inauguration of Micron Technology’s Semiconductor Assembly, Test and Packaging (ATMP) facility in Sanand,Gujarat
In a series of X posts, Prime Minister Modi said;
“The inauguration of Micron’s semiconductor facility marks a milestone in India’s journey towards technology leadership.”
“With the commencement of commercial production at Micron’s ATMP Facility in Sanand, India will become an integral part of the global semiconductor value chain and our role in this sector will also grow stronger.”
“The way India is moving forward today is clearly reflected in Micron’s facility in Sanand”
“India is ready.India is reliable.India delivers.”
“In this year’s Budget, we announced India Semiconductor Mission 2.0, which will significantly boost demand for materials, components and services within India itself.”
“I assure India’s partners and global investors…”
"A proud day for India!
Micron Technology’s Semiconductor ATMP facility was inaugurated in Sanand earlier today.
Here are some glimpses from the occasion…"

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
গুজরাতকী সানন্দদা মাইক্রোন তেক্নোলোজিগী সেমিকন্দক্তর এশেমব্লি, তেষ্ট এন্দ পেকেজিং (এ তি এম পি) শঙ্গাবদা ফোঙদোকখিবা মহাক্কী ৱারোল প্রধান মন্ত্রীনা সিয়ার তৌখ্রে
28 FEB 2026 10:21PM by PIB Imphal
গুজরাতকী সানন্দদা মাইক্রোন তেক্নোলোজিগী সেমিকন্দক্তর এশেমব্লি, তেষ্ট এন্দ পেকেজিং (এ তি এম পি) শঙ্গাবদা ফোঙদোকখিবা মহাক্কী ৱারোল প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা সিয়ার তৌখ্রে।
এক্সতা পোষ্টশিং পরেং অমদা, প্রধান মন্ত্রী মোদীনা হায়খি;
“মাইক্রোনগী সেমিকন্দক্তর ফেসিলিতি শঙ্গাবা অসি তেক্নোলোজিগী লুচিংবা ওইনবা মাইকৈদা চঙশিনবা ভারতকী খোঙচৎকী খুমাঙচাউশিনবা অমনি”।
“সানন্দদা মাইক্রোনগী এ.তি.এম.পি ফেসিলিতিদা য়োন্নবা পোৎথোক পুথোকপা হৌখিবগা লোয়ননা, মালেমগী সেমিকন্দক্তর ভেলু চেনগী তৎন-থানবা য়াদ্রবা শরুক অমা ভারত ওইরগনি অমসুং হিরম অসিদা ঐখোয়না লৌবা থৌদাং হেনগৎলগনি”।
“ঙসি ভারতনা মাঙলোমদা চঙশিল্লিবা লম্বী অসি সানন্দগী মাইক্রোন ফেসিলিতি অসিদা নাখৈ শেংনা মমি তারে”।
“ভারত শেম-শারে। ভারত থাজবা য়ারে। ভারত থবক পাংথোক্লে”।
“চহি অসিগী বজেত্ত, ঐখোয়না সেমিকন্দক্তর মিসন ২.০ লাউথোক্লে, মসিনা ভারত মনুংদা মচাক-মথুমশিং অমসুং থবকশিং দরকার ওইবা শিংথাবা য়ানা হেনগৎহল্লগনি”।
“ভারতকী মরুপশিং অমসুং মালেমগী ইনভেষ্টরশিংদা ঐনা থাজবা পীরি…”
“ভারতকী চাউথোকচবা নুমিৎ অমনি!
ঙসি অঙনবদা সানন্দা মাইক্রোন তেক্নোলোজিগী সেমিকন্দক্তর এ.তি.এমপি শঙ্গারে। থৌরম অদুগী শক্তম খর মফম অসিদা লৈজরে…”