Prime Minister's Office
The Prime Minister speaks with the Prime Minister of Israel
02 MAR 2026 7:20AM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi held a telephone conversation with the Prime Minister of Israel, Benjamin Netanyahu, to discuss the current regional situation.
​During the call, the Prime Minister conveyed India's concerns regarding recent developments and emphasised the safety of civilians as a priority.
​The Prime Minister Modi further reiterated India's position on the need for an early cessation of hostilities.

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা ইজরেলগী প্রধান মন্ত্রীগা ৱারি শানখ্রে
02 MAR 2026 7:20AM by PIB Imphal
লমদম অদুদা হৌজিক ওইরিবা ফিবম খন্ননবা, প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ইজরেলগী প্রধান মন্ত্রী বেঞ্জামিন নেতনয়াহুগা তেলিফোন্দা ৱারি শানখ্রে।
ৱারি শানবা অদুদা, হৌজিক ওইরক্লিবা ফিবম অসিদা ভারতকী নুংনাংবা প্রধান মন্ত্রীনা ফোঙদোকখি অমসুং মীচম মীয়াম অশোই-অঙাম থোকহন্দনবা তকশিনখি।
মুক্নরিবশিং অথুবা মতমদা লোইশিন্নবা ভারতকী ফিরেপ অদু প্রধান মন্ত্রী মোদীনা মখা তানা অমুক হন্না ফোঙদোকখি।