Prime Minister's Office
Prime Minister holds a telephone conversation with The King of Bahrain
02 MAR 2026 7:32PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi held a telephone conversation today with His Majesty King Hamad Bin Isa Al Khalifa, the King of Bahrain.
During the conversation, Prime Minister Modi strongly condemned the recent attacks on Bahrain. He expressed India’s firm solidarity with the people of Bahrain during this difficult hour.
The Prime Minister also thanked His Majesty for the steadfast support and care extended to the Indian community in Bahrain.
The Prime Minister shared on X;
“Had a productive telephone conversation with the King of Bahrain, His Majesty King Hamad Bin Isa Al Khalifa. India condemns the attacks on Bahrain and stands in solidarity with its people in this difficult hour. I thank him for the steadfast support extended to the Indian community in Bahrain.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা বাহরেনগী নিংথৌগা তেলিফোন্দা ৱারি শানখ্রে
02 MAR 2026 7:32PM by PIB Imphal
ঙসি প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা বাহরেনগী নিংথৌ হমদ বিন ইসা অল খালিফাগা তেলিফোন্দা ৱারি শানখ্রে।
ৱারি শানবা অদুদা, হন্দক বাহরেন্দা খুৎ থারকখিবা অদুদা প্রধান মন্ত্রী মোদীনা য়াম্না কন্না য়ানিংদবা ফোঙদোকখি। অৱাবা তানফম অসিদা বাহরেনগী মীয়ামগীদমক ভারতনা খোঙফম চেৎনা লেপ্লি হায়না মহাক্না ফোঙদোকখি।
বাহরেন্দা লৈরিবা ভারতমচাশিংদা মতেং পাংবা অমসুং অশোই-অঙাম থোক্তনবা চেকশিন-থৌরাং লৌখৎপগীদমক প্রধান মন্ত্রীনা নিংথৌ থাগৎপা ফোঙদোকখি।
প্রধান মন্ত্রীনা এক্সতা হায়খি;
“বাহরেনগী নিংথৌ হমদ বিন ইসা অল খালিফাগা তেলিফোন্দা ৱারি শানখ্রে। বাহরেন্দা খুৎ থারকখিবা অদুদা ভারতনা কন্না য়ানিংদবা ফোঙদোক্লি। অৱাবা তানফম অসিদা বাহরেনগী মীয়ামগীদমক ভারতনা খোঙফম চেৎনা লেপ্লি। বাহরেন্দা লৈরিবা ভারতমচাশিংদা মতেং পাংবা অমসুং অশোই-অঙাম থোক্তনবা চেকশিন-থৌরাং লৌখৎপগীদমক ঐনা মহাক থাগৎপা ফোঙদোক্লি”।