Prime Minister's Office
Prime Minister pays tributes to Shri Biju Patnaik Ji on his birth anniversary
05 MAR 2026 11:42AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi paid tributes to former Chief Minister of Odisha, Shri Biju Patnaik on his birth anniversary and remembered him for his passion towards furthering the progress of Odisha.
The Prime Minister wrote on X;
“On his birth anniversary today, I pay tributes to Shri Biju Patnaik Ji and remember his passion towards furthering the progress of Odisha.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
শ্রী বিজু পাতনাইক জিগী মপোক নুমিত্ত মহাক্কী মফমদা প্রধান মন্ত্রীনা ইকায়খুম্নবা উৎখ্রে
05 MAR 2026 11:42AM by PIB Imphal
উরিসাগী হান্নগী চীফ মিনিষ্টর শ্রী বিজু পাতনাইক জিগী মপোক নুমিত্ত মহাক্কী মফমদা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ইকায়খুম্নবা উৎখ্রে অমসুং উরিসা মখা তানা চাউখৎনবা মহাক্কী থবকগীদমক মহাক নিংশিংলি।
প্রধান মন্ত্রীনা এক্সতা হায়খি;
“ঙসি মহাক্কী মপোক নুমিত্ত, ঐনা শ্রী বিজু পাতনাইক জিগী মফমদা ইকায়খুম্নবা উৎচরি অমসুং উরিসা মখা তানা চাউখৎনবা মহাক্কী থবকগীদমক মহাক নিংশিংলি”।