Prime Minister's Office
Prime Minister congratulates successful candidates of Civil Services Examination, 2025
06 MAR 2026 8:27PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated all those who have successfully cleared the Civil Services Examination, 2025. He said that their dedication, perseverance and hard work have enabled them to achieve this significant milestone.
The Prime Minister noted that clearing the Civil Services Examination marks the beginning of an important journey of public service. He wished the successful candidates the very best as they embark on the path of serving the nation and fulfilling the aspirations of the people.
The Prime Minister also conveyed his message to those who may not have secured the desired outcome in the examination. He acknowledged that such moments can be difficult, but emphasised that this is only one step in a larger journey.
Highlighting that many opportunities lie ahead, both in future examinations and in the many avenues through in which individuals can contribute to the nation, the Prime Minister extended his best wishes to them for the road ahead.
The Prime Minister wrote on X;
“Congratulations to all those who have successfully cleared the Civil Services Examination, 2025. Their dedication, perseverance and hard work have led to this significant milestone.
Wishing them the very best as they embark on a journey of serving the nation and fulfilling the aspirations of the people.”
“To those who may not have secured the desired outcome in the Civil Services Examination, I understand that such moments can be difficult. However, this is only one step in a larger journey. Many opportunities lie ahead, both in future examinations and in the many avenues through which you can contribute to our nation. My best wishes for the road ahead.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
সিবিল সর্বিসেস একজামিনেসন ২০২৫ দা মাইপাক্লবা কেন্দিদেতশিং প্রধান মন্ত্রীনা থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে
06 MAR 2026 8:27PM by PIB Imphal
সিবিল সর্বিসেস একজামিনেসন ২০২৫ দা মাইপাক্লবা কেন্দিদেতশিং প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে। মহাক্না হায়খি মদুদি মখোয়গী কৎথোকপা, খাংবা কনবা অমসুং হোৎনবা কন্নবনা মখোয়না মসিগী মাইপাকপা অসি পুরকপা ঙমখিবনি।
প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি সিবিল সর্বিসেস একজামিনেসন লানবা অসি মীয়ামগী থবক তৌনবা মরুওইবা খোঙচৎ অমগী অহৌবনি। লৈবাক্কী সেবা তৌনবা অমসুং মীয়ামগী অনিংবশিং থুংহন্নবা লম্বীদা মখোয়গী খোঙচৎ হৌবগা লোয়ননা মাইপাক্লবা কেন্দিদেতশিংদা প্রধান মন্ত্রীনা য়াইফ পাউজেল পীখি।
একজামিনেসন অসিদা মাইপাকহৌদ্রবা কেন্দিদেতশিংদসু প্রধান মন্ত্রীনা মহাক্কী পাউজেল পীখি। অসিগুম্বা তাঞ্জাশিং অসি য়াম্না খুদোংথিগনি, অদুবু মসি হেন্না শাংবা খোঙচৎ অমগী অহানবা খোঙথাং অমনি।
প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি মদুদি মাঙদা খুদোংচাবা কয়া তাদুনা লৈরি, তুংগী একজামিনেসনশিং অমসুং খুদোংচাবা কয়া অনিমক্কী খুৎথাংদা লনাই মীওই কয়ানা লৈবাক্কী থবক পাংথোকপা য়াগনি। মাঙগী লম্বীগীদমক মহাক্না মখোয়দা মহাক্কী য়াইফ পাউজেল পীখি।
প্রধান মন্ত্রীনা এক্সতা হায়খি;
“সিবিল সর্বিসেস একজামিনেসন ২০২৫ দা মাইপাক্লবা কেন্দিদেতশিং থাগৎপা ফোঙদোকচরি। মখোয়গী কৎথোকপা, খাংবা কনবা অমসুং হোৎনবা কন্নবনা মখোয়না মসিগী মাইপাকপা অসি পুরকপা ঙমখিবনি।
লৈবাক্কী সেবা তৌনবা অমসুং মীয়ামগী অনিংবশিং থুংহন্নবা লম্বীদা মখোয়গী খোঙচৎ হৌবগা লোয়ননা মাইপাক্লবা কেন্দিদেতশিংদা য়াইফ পাউজেল পীজরি”।
“সিবিল সর্বিসেস একজামিনেসন অসিদা মাইপাকহৌদ্রবা কেন্দিদেতশিংগী অসিগুম্বা খুদোংথিবা তাঞ্জাশিং ঐ খঙই। অদুবু, মসি হেন্না শাংবা খোঙচৎ অমগী অহানবা খোঙথাং অমনি। মাঙদা খুদোংচাবা কয়া তাদুনা লৈরি, তুংগী একজামিনেসনশিং অমসুং খুদোংচাবা কয়া অনিমক্কী খুৎথাংদা লনাই মীওই কয়ানা লৈবাক্কী থবক পাংথোকপা য়াগনি। মাঙগী লম্বীগীদমক ঐগী য়াইফ পাউজেল পীজরি”।