Prime Minister's Office
Prime Minister congratulates people and Government of Nepal on successful and peaceful conduct of elections
07 MAR 2026 5:15PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi, has congratulated the people and Government of Nepal on the successful and peaceful conduct of elections in the country.
The Prime Minister said that it is heartening to see the people of Nepal exercise their democratic rights with great enthusiasm. He described the successful elections as a historic milestone and a proud moment in Nepal’s democratic journey.
Shri Modi further noted that as a close friend and neighbour, India remains steadfast in its commitment to working closely with the people of Nepal and the new Government to scale new heights of shared peace, progress and prosperity.
The Prime Minister wrote on X;
“I warmly congratulate the people and Government of Nepal on the successful and peaceful conduct of elections. It is heartening to see my Nepali sisters and brothers exercise their democratic rights so vibrantly.
This historic milestone is a proud moment in Nepal’s democratic journey.
As a close friend and neighbour, India remains steadfast in its commitment to working closely with the people of Nepal and their new Government to scale new heights of shared peace, progress and prosperity.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা নেপালগী মীয়াম অমসুং সরকারনা মীখলশিং মায়পাক্না অমসুং শান্তি ওইনা পাংথোকখিবদা নুংঙাইবা ফোংদোকখ্রে
07 MAR 2026 5:15PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা নেপালগী মীয়াম অমসুং সরকারবু লৈবাক অসিদা মায়পাক্না অমসুং শান্তি ওইনা মীখল পাংথোকপগীদমক থাগৎপা ফোংদোকখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি মদুদি নেপালগী মীয়াম্না মখোয়গী দেমোক্রেসীগী হকশিং অদু পুক্নিং থৌগৎপগা লোয়ননা শীজিন্নরিবা অসি উবদা নুংঙাইবা ফাওই। মহাক্না মায়পাক্না পাংথোকখিবা মীখলশিং অসি নেপালগী দেমোক্রেসী চৎপগী পুৱারী ওইরবা মাইলস্তোন অমসুং চাউথোকচনীংঙাই ওইবা মীকুপ অমনি হায়না ফোংদোকখি।
নক্নবা মরুপ অমসুং য়ুম্লোন্নবা অমা ওইনা, ভারতনা নেপালগী মীয়াম অমসুং অনৌবা সরকারগা লোয়ননা শান্তি, খুমাং চাউশিনবা অমসুং চাউখৎপগী অনৌবা থাক্তা পুন্না থবক তৌমিন্নবগীদমক অচেৎপা ফিরেপ লৌরি হায়না শ্রী মোদীনা মখা তানা ফোংদোকখি।
প্রধান মন্ত্রীনা X তা ইখি;
“ঐহাক্না নেপালগী মীয়াম অমসুং সরকারবু মীখল অসি মায় পাক্না অমসুং শান্তি ওইনা পাংথোকপগীদমক থাগৎপা ফোংদোকচরি। ঐহাক্কী নেপালি ইচিল-ইনাওশিংনা মখোয়গী দেমোক্রেসীগী হকশিং অসি মপুং ফানা শীজিন্নবা উবদা নুংঙাইবা ফাওই।
মসিগী পুৱারী ওইরবা মাইলস্তোন অসি নেপালগী দেমোক্রেসীগী খোঙচৎতা চাউথোকচনীংঙাই ওইবা মীকুপ অমনি।
নক্নবা মরুপ অমসুং য়ুম্লোন্নবা অমা ওইনা, ভারতনা নেপালগী মীয়াম অমসুং মখোয়গী অনৌবা সরকারগা লোয়ননা পুন্না থবক তৌমিন্নবা অমসুং শান্তি, খুমাং চাউশিনবা অমসুং চাউখৎপগী অনৌবা থাক অমা পুরক্নবা হোৎনবদা খোঙফম চেৎনা লেপ্পী।”