Prime Minister's Office
Prime Minister shares an article on women-led development
09 MAR 2026 1:30PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi, has shared an article written by Union Minister of Education, Shri Dharmendra Pradhan.
The article states that India’s development narrative is shifting from women’s development to women-led development. It highlights that with rising participation in STEM, research and innovation, Nari Shakti is powering the journey towards Viksit Bharat.
The Prime Minister’s Office wrote on X;
“Union Education Minister Shri @dpradhanbjp writes that India’s development narrative is shifting from women’s development to women-led development. With rising participation in STEM, research and innovation, Nari Shakti is powering the journey towards Viksit Bharat.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
নুপীনা লুচিংবা চাওখৎ-থৌরাংগী মতাংদা প্রধান মন্ত্রীনা আর্তিকল অমা সেয়র তৌরি
09 MAR 2026 1:30PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা কেন্দ্রগী এজুকেসন মন্ত্রী শ্রী ধরমেন্দ্র প্রধান্না ইবা আর্তিকল অমা সেয়র তৌখ্রে।
আর্তিকল অসিনা হায়রি মদুদি ভারতকি চাওখৎ-থৌরাংগী ৱারি অসি নুপীশিংগী চাওখৎ- থৌরাংদগী নুপীশিংনা লুচিংবা চাওখৎ-থৌরাংদা হোঙলক্লি হায়না ফোংদোক্লি। স্তেম রিসর্চ অমসুং ইনোবেসন্দা শরুক য়াবা হেনগৎলকপগা লোয়ননা নুপীগী পাঙ্গল থৌনানা বিকসিত ভারতকি মায়কৈদা চংশিল্লক্লিবা খোঙচৎ অসিবু পাঙ্গল পীরি।
প্রধান মন্ত্রী ওফিসনা X তা ইখি;
“কেন্দ্রগী এজুকেসন মন্ত্রী শ্রী @dpradhanbjpনা ইরি মদুদি ভারতকি চাওখৎ-থৌরাংগী ৱারি অসিনা নুপীশিংগী চাওখৎ-থৌরাংদগী নুপীশিংনা লুচিংবা চাওখৎ-থৌরাংদা হোঙলক্লি হায়না ফোংদোক্লি। স্তেম রিসর্চ অমসুং ইনোবেসন্দা শরুক য়াবা হেনগৎলকপগা লোয়ননা নুপীগী পাঙ্গল থৌনানা বিকসিত ভারতকি মায়কৈদা চংশিল্লক্লিবা খোঙচৎ অসিবু পাঙ্গল পীরি।”