Ministry of Home Affairs
Union Home Minister and Minister of Cooperation, Shri Amit Shah pays tribute to Manohar Parikar, former Defence Minister and Chief Minister of Goa on his Punyatithi
A staunch nationalist and a humble person at heart, Parrikar Ji's life and contributions to the nation will always be remembered
His legacy as a people's leader will continue to inspire generations
17 MAR 2026 12:54PM by PIB Delhi
Union Home Minister and Minister of Cooperation, Shri Amit Shah paid tribute to Manohar Parikar, former Defence Minister and Chief Minister of Goa on his Punyatithi.
In a post on X, Shri Amit Shah said, “Tributes to Manohar Parrikar Ji on his punyatithi. A staunch nationalist and a humble person at heart, Parrikar Ji's life and contributions to the nation will always be remembered. His legacy as a people's leader will continue to inspire generations.”

গৃহ মন্ত্ৰালয়
প্ৰাক্তন প্ৰতিৰক্ষা মন্ত্ৰী তথা গোৱাৰ মুখ্যমন্ত্ৰী মনোহৰ পাৰিকাৰৰ পুণ্য তিথিত শ্ৰদ্ধাঞ্জলি জ্ঞাপন কেন্দ্ৰীয় গৃহ তথা সমবায় মন্ত্ৰী শ্ৰী অমিত শ্বাহৰ
এগৰাকী নিষ্ঠাবান ৰাষ্ট্ৰীয়তাবাদী আৰু অন্তৰৰ পৰা সৰল ব্যক্তি পাৰিকাৰ জীৰ জীৱন আৰু দেশলৈ আগবঢ়োৱা অৱদান সদায় স্মৰণীয় হৈ থাকিব
জনসাধাৰণৰ নেতা হিচাপে তেওঁৰ উত্তৰাধিকাৰে প্ৰজন্মসমূহক অনুপ্ৰাণিত কৰি থাকিব
17 MAR 2026 12:54PM by PIB Guwahati
প্ৰাক্তন প্ৰতিৰক্ষা মন্ত্ৰী তথা গোৱাৰ মুখ্যমন্ত্ৰী মনোহৰ পৰিকাৰৰ পুণ্য তিথিত কেন্দ্ৰীয় গৃহ তথা সমবায় মন্ত্ৰী শ্ৰী অমিত শ্বাহে শ্ৰদ্ধাঞ্জলি জ্ঞাপন কৰিছে।
এক্সৰ এটা পোষ্টত শ্ৰী অমিত শ্বাহে কয়- ‘মনোহৰ পাৰিকাৰ জীক তেওঁৰ পুণ্য তিথিত শ্ৰদ্ধাঞ্জলি জ্ঞাপন কৰিছো। এগৰাকী নিষ্ঠাবান ৰাষ্ট্ৰীয়তাবাদী আৰু অন্তৰৰ পৰা সৰল ব্যক্তি পাৰিকাৰ জীৰ জীৱন আৰু ৰাষ্ট্ৰৰ প্ৰতি আগবঢ়োৱা অৱদান সদায় স্মৰণীয় হৈ থাকিব। জনসাধাৰণৰ নেতা হিচাপে তেওঁৰ উত্তৰাধিকাৰে প্ৰজন্মসমূহক অনুপ্ৰাণিত কৰি থাকিব।’