Prime Minister's Office
Prime Minister extends Eid-ul-Fitr greetings to everyone
21 MAR 2026 8:24AM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi today extended his heartiest greetings to the nation on the auspicious occasion of Eid-ul-Fitr.
The Prime Minister wrote on X:
"Best wishes on Eid-ul-Fitr. May this day further brotherhood and kindness all around. May everyone be happy and healthy.
Eid Mubarak!"

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা মীপুম খুদিংমক্তা ইদ-উল-ফিতরগী য়াইফ পাউজেল পীখ্রে
21 MAR 2026 8:24AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ঙসি ইদ-উল-ফিতরগী য়াইফরবা নুমিৎনা লাকপদা লৈবাক মীয়ামদা য়াইফ-পাউজেল পীখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা এক্সতা ইখি:
“ইদ-উল-ফিতরগী য়াইফ পাউজেল পীজরি। ঙসিগী নুমিৎ অসিনা মফম পুম্নমক্তা নুংশি-চান্নবা অমসুং মীনুংশি লৈবা হেনগৎহনবিয়ু। মীপুম খুদিংমক নুংঙাই-য়াইফনা অমসুং হকচাং ফনা লৈবা ওইরসনু। ইদ মুবারক।”