Ministry of Youth Affairs and Sports
India Conducted First BRICS Youth Coordination Meeting 2026
Meeting Initiated Engagements under the theme- “Building for Resilience, Innovation, Cooperation and Sustainability”
27 MAR 2026 12:38PM by PIB Delhi
The Department of Youth Affairs, Ministry of Youth Affairs and Sports, Government of India organized the first BRICS Youth Coordination Meeting on 25th March 2026 in virtual format. The meeting was held from 4:30 PM to 6:00 PM (IST) and was attended by representatives from all BRICS member countries.
As India assumed the BRICS Chairship for 2026, the meeting formally initiated engagements under the theme “Building for Resilience, Innovation, Cooperation and Sustainability,setting the direction for youth cooperation during the year.
During the meeting, India presented an overview of the BRICS Youth Track 2026, outlining key initiatives including Working Group Meetings, Thematic Engagements, Serve BRICS Volunteering Activities, Youth Development Forum, Youth Council Meeting, Youth Summit and the Youth Ministerial Meeting.
The discussions highlighted priority pillars for collaboration across member countries, including education and skills, youth entrepreneurship, science and innovation, social participation, inclusion, health and sports, environment and sustainability, interfaith dialogue, and youth exchange.
The meeting provided a platform for member countries to align on broad thematic areas and strengthen cooperation under the BRICS Youth Track 2026, setting the foundation for upcoming engagements during India’s Chairship.

নহারোল অমসুং শান্ন-খোৎনবগী মন্ত্রালয়
ভারতনা অহানবা ব্রিক্স য়ুথ কোওর্দিনেশন মীতিং ২০২৬ পাঙথোকখ্রে
“বিল্দিং ফোর রেজিলিএন্স, ইন্নোভেসন, কোওপরেসন এন্দ সস্তেনেবিলিতী” হায়বা থীমগী মখাদা থৌরম অসি হৌদোকখি
27 MAR 2026 12:38PM by PIB Imphal
ভারত লৈঙাক্কী মিনিস্ত্রী ওফ য়ুথ এফিয়র্স এন্দ স্পোর্তসকী মখাদা লৈবা দিপার্তমেন্ত ওফ য়ুথ এফিয়র্সনা ২০২৬কী মার্চ ২৫দা অহানবা ব্রিক্স (BRICS) য়ুথ কোওর্দিনেশন মীফম ভর্চুএল ওইনা শীন-লাঙদুনা পাঙথোকখ্রে। মীফম অসি নুংথিলগী পুং ৪:৩০দগী ৬:০০ (IST) ফাওবা পাঙথোকখি অমসুং ব্রিক্সকী মেম্বর লৈবাক পুম্নমক্কী মীহুৎশিংনা শরুক য়াখি।
ভারতনা ২০২৬কী ব্রিক্স চেয়রশিপ লৌখিবগা লোয়ননা, “বিল্দিং ফোর রেজিলিএন্স, ইন্নোভেসন, কোওপরেসন এন্দ সস্তেনেবিলিতী” হায়বা থীম অসিগী মখাদা মীফম অসিনা চহি অসিগী ওইনা নহাশিং খুৎশম্নবগী লম্বী অমা য়াৎলে।
মীফম অদুগী মনুংদা, ভারতনা ব্রিক্স য়ুথ ত্রেক ২০২৬কী অপুনবা মশক অমা উৎখি, মসিদা ৱার্কিং গ্রুপ মীফমশিং, থিমেতিক এঙ্গেজমেন্তশিং, সর্ব ব্রিক্স ভোলুন্তীয়রিং এক্তিবিতীশিং, য়ুথ দিভেলপমেন্ত ফোরম, য়ুথ কাউন্সিল মীফম, য়ুথ সম্মিৎ অমসুং য়ুথ মিনিস্তরিএল মীফমগুম্বা মরুওইবা থৌরাংশিংগী মতাংদা পনখি।
খন্ন-নৈনবা অদুদা মেম্বর লৈবাকশিংগী মরক্তা মতেং পীনবা য়াবা মরুওইবা শরুকশিং হায়বদি এজুকেশন অমসুং স্কিলস, য়ুথ ওন্ত্রপ্রিন্যুর্শিপ, সাইন্স এন্দ ইন্নোভেসন, সোসিএল পার্তিসিপেসন, ইনক্লুজন, হেল্থ এন্দ স্পোর্তস, এনভাইরনমেন্ত এন্দ সস্তেনেবিলিতী, ইন্তরফেথ দাইলোগ অমসুং য়ুথ এক্সচেঞ্জকী মতাঙদা খন্নখি।
মীফম অসিনা মেম্বর লৈবাকশিংবু থীমগা মরী লৈনবা তোঙান-তোঙানবা লমশিংদা অমত্তা ওইনা পুন্সিনবদা অমসুং ব্রিক্স য়ুথ ত্রেক ২০২৬কী মখাদা খুৎশম্নবাবগী মপাঙ্গল কনখৎহন্নবা ফম্পাক অমা পীরি, মসিনা ভারতকী চেয়রশিপকী মখাদা পাঙথোক্কদবা থৌরমশিংগী য়ুম্ফম ওইখি।