Prime Minister's Office
Prime Minister speaks with Crown Prince and PM of Saudi Arabia, HRH Prince Mohammed bin Salman
28 MAR 2026 9:17PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi, today spoke with Crown Prince and PM of Saudi Arabia, HRH Prince Mohammed bin Salman and discussed the ongoing conflict in West Asia. Shri Modi reiterated India’s condemnation of attacks on regional energy infrastructure, and the need to ensure freedom of navigation and keeping shipping lines open and secure. “Thanked him for his continued support for the welfare of the Indian community in Saudi Arabia”, Shri Modi stated.
Shri Modi posted on X:
“Spoke with Crown Prince and PM of Saudi Arabia, HRH Prince Mohammed bin Salman and discussed the ongoing conflict in West Asia.
I reiterated India’s condemnation of attacks on regional energy infrastructure.
We agreed on the need to ensure freedom of navigation and keeping shipping lines open and secure.
Thanked him for his continued support for the welfare of the Indian community in Saudi Arabia”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ক্রাউন প্রিন্স অমসুং সাউদি অরাবিয়াগী প্রধান মন্ত্রী প্রিন্স মোহমদ বিন সলমানগা ৱারি শানখ্রে
28 MAR 2026 9:17PM by PIB Imphal
ঙসি প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ক্রাউন প্রিন্স অমসুং সাউদি অরাবিয়াগী প্রধান মন্ত্রী প্রিন্স মোহমদ বিন সলমানগা ৱারি শানখ্রে অমসুং নোংচুপ এসিয়াদা হৌজিক লাল চৎথরিবা অসিগী মতাংদা খন্নখ্রে। লমদম অদুগী ইনর্জিগী ইনফ্রাষ্ট্রকচরদা অকায়-অতোয় থোকহনখিবদা ভারতনা য়ানিংদবা প্রধান মন্ত্রীনা অমুক হন্না ফোঙদোকখি অমসুং মনিংতম্না জহাজ হোন্নবা অমসুং লাইনশিং অথিংবা পীদনবা অমসুং অশোই-অঙাম থোকহন্দবা তাকশিনখি। প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি মদুদি সাউদি অরাবিয়াদা লৈরিবা ভারতমচাশিংগী য়াইফনবগীদমক মহাক্না মখা তানা শৌগৎপগীদমক মহাক থাগৎপা ফোঙদোকচরি।
প্রধান মন্ত্রীনা এক্সতা হায়খি;
“ক্রাউন প্রিন্স অমসুং সাউদি অরাবিয়াগী প্রধান মন্ত্রী প্রিন্স মোহমদ বিন সলমানগা ৱারি শানখ্রে অমসুং নোংচুপ এসিয়াদা হৌজিক লাল চৎথরিবা অসিগী মতাংদা খন্নখ্রে।
লমদম অদুগী ইনর্জিগী ইনফ্রাষ্ট্রকচরদা অকায়-অতোয় থোকহনখিবদা ভারতনা য়ানিংদবা অদু ঐনা অমুক হন্না ফোঙদোক্লি।
মনিংতম্না জহাজ হোন্নবা অমসুং লাইনশিং অথিংবা পীদনবা অমসুং অশোই-অঙাম থোকহন্দবগী দরকার ওইবা অদু ঐখোয়না য়ানরে।
সাউদি অরাবিয়াদা লৈরিবা ভারতমচাশিংগী য়াইফনবগীদমক মহাক্না মখা তানা শৌগৎপগীদমক মহাক থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে”।