Prime Minister's Office
Prime Minister speaks with Prime Minister of Netherlands
30 MAR 2026 9:34PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi, today spoke with the Prime Minister of Netherlands Rob Jetten. “We discussed ways to further strengthen India-Netherlands ties. Highlighted the potential of our partnership in areas such as semiconductors, mega water projects, green hydrogen and talent mobility”, Shri Modi stated. Shri Modi reiterated the need for early restoration of peace and stability in the West Asia region.
Shri Modi posted on X:
“Pleased to speak with Prime Minister of the Netherlands Rob Jetten today. We discussed ways to further strengthen India-Netherlands ties.
Highlighted the potential of our partnership in areas such as semiconductors, mega water projects, green hydrogen and talent mobility.
Also exchanged views on the situation in West Asia and emphasized the need for early restoration of peace and stability in the region.”
@MinPres

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা নেদরলেন্দসকী প্রধান মন্ত্রীগা ৱারী শাখ্রে
30 MAR 2026 9:34PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ঙসি নেদরলেন্দসকী প্রধান মন্ত্রী রোব জেত্তেনগা ৱারী শানখ্রে। “ঐখোয়না ভারত-নেদরলেন্দসকী মরীশিং মখা তানা চেৎশিলহন্নবগী লম্বীশিং খন্নখি। সেমিকন্দক্তরশিং, মেগা ৱাতর প্রোজেক্তশিং, গ্রীন হাইদ্রোজেন অমসুং তেলেন্ত মোবিলিতীগুম্বা লমশিংদা ঐখোয়গী পার্তনরশিপকী পোতেন্সিএল অদু থমখি” হায়না শ্রী মোদীনা হায়খি। শ্রী মোদীনা নোংচুপ এসিয়া লমদমদা অথুবা মতমদা শান্তি অমসুং তংদু লৈতাবা অমুক হন্না পুরকপগী তঙাইফদবা অদু অমুক হন্না ফোংদোকখি।
এক্সতা শ্রী মোদীনা পোস্ত তৌখি:
“ঙসি নেদরলেন্দসকী প্রধান মন্ত্রী রোব জেত্তেনগা ৱারী শানবদা নুংঙাইবা ফাওই। ঐখোয়না ভারত-নেদরলেন্দসকী মরীশিং মখা তানা চেৎশিলহন্নবা লম্বীশিং খন্নখি।
সেমিকন্দক্তরশিং, মেগা ৱাতর প্রোজেক্তশিং, গ্রীন হায়দ্রোজেন অমসুং তেলেন্ত মোবিলিতীগুম্বা লমশিংদা ঐখোয়গী পার্তনরশিপকী পোতেন্সিএল অদু মরুওইনা পনখি।
নোংচুপ এসিয়াদা ওইরিবা ফীভমগী মতাংদসু ৱাখল্লোনশিং ফোংদোক্নখি অমসুং লমদম অসিদা শান্তি অমসুং তংদু লৈতাবা অথুবা মতমদা অমুক হন্না পুরকপগী তঙাইফদবা অদুদা অকনবা ৱাফম থমখি।”
@MinPres