Prime Minister's Office
Prime Minister praises efforts by Acharya Shri Kailasasagarsuri Gyanmandir towards preserving manuscripts
31 MAR 2026 1:10PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi, appreciated the work being done by Acharya Shri Kailasasagarsuri Gyanmandir towards preserving manuscripts. “I am proud that our nation has many such passionate teams that are at the forefront of this, ensuring that the coming generations remain connected to our rich history”, Shri Modi remarked.
The Prime Minister posted on X;
“Saw a glimpse of the work being done by Acharya Shri Kailasasagarsuri Gyanmandir towards preserving manuscripts. I am proud that our nation has many such passionate teams that are at the forefront of this, ensuring that the coming generations remain connected to our rich history.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা আচার্য় শ্রী কৈলাসগরসুরি গ্যানমন্দিরনা মেনুস্ক্রিপ্তশিং ঙাক শেন্নবা হোৎনরিবা থৌদাংশিংবু থাগৎপা ফোংদোকখ্রে
31 MAR 2026 1:10PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা আচার্য় শ্রী কৈলাসগরসুরি গ্যানমন্দিরনা মেনুস্ক্রিপ্তশিং ঙাক-শেন্দুনা থম্নবা হোৎনরিবা থৌদাংশিংগীদমক থাগৎপা ফোংদোকখ্রে। শ্রী মোদীনা হায়খি, "ঐখোয়গী লৈবাক অসিদা অসিগুম্বা থৱাই য়াওরবা কাংলুপ কয়া অমা লৈবসি ঐহাক্না চাউথোকচৈ। মখোয়না মসিগী মপুং ওইবা পুৱারীগা লাক্কদৌরিবা চারোন-শুরোনশিং অসিগা শম্নদুনা লৈহন্নবা হোৎনরি।"
প্রধান মন্ত্রীনা এক্সতা পোস্ত তৌখি;
"মেনুস্ক্রিপ্তশিং ঙাক শেন্নবা আচার্য় শ্রী কৈলাসগরসুরি গ্যানমন্দিরনা পায়খৎলিবা থবকশিং উবা ফংখি। ঐখোয়গী লৈবাক অসিদা অসিগুম্লবা থৱাই য়াওরবা কাংলুপ কয়া অমা লৈবসি ঐহাক্না চাউথোকচরি। মখোয়না মসিগী মরুওইবা থৌদাং অসি লৌদুনা লাক্কদৌরিবা চারোন-শুরোনশিং অসি ঐখোয়গী শিংথানীংঙাই ওইরবা পুৱারীগা শম্নদুনা লৈহন্নবা হোৎনরি।"