Prime Minister's Office
Prime Minister pays tributes to His Holiness Dr. Sree Sree Sree Sivakumara Swamigalu
01 APR 2026 10:33AM by PIB Delhi
Prime Minister, Shri Narendra Modi paid tributes to His Holiness Dr. Sree Sree Sree Sivakumara Swamigalu on the occasion of his jayanti, today. Shri Modi remarked that he stands in collective memory as an embodiment of compassion, humility and unwavering service to humanity. Through a lifetime dedicated to uplifting others, he demonstrated that true greatness lies in serving others. Shri Modi noted that his remarkable contributions across education, social welfare and spirituality have left an enduring imprint on society. Even today, his life continues to guide and inspire countless individuals to walk the path of selflessness and service.
The Prime Minister posted on X;
“On the occasion of his Jayanti, paying tributes to His Holiness Dr. Sree Sree Sree Sivakumara Swamigalu. He stands in collective memory as an embodiment of compassion, humility and unwavering service to humanity. Through a lifetime dedicated to uplifting others, he demonstrated that true greatness lies in serving others. His remarkable contributions across education, social welfare and spirituality have left an enduring imprint on society. Even today, his life continues to guide and inspire countless individuals to walk the path of selflessness and service.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা হিস হোলিনেস দা. শ্রী শ্রী শ্রী শিবাকুমার স্বামীগলুগী মফমদা ইকাই খুম্নবা উৎখ্রে
01 APR 2026 10:33AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা হিস হোলিনেস দোক্তর শ্রী শ্রী শ্রী সিবাকুমার স্বামীগলুবু মহাক্কী মপোক নুমিৎনা লাকপদা ইকায় খুম্নবা উৎখ্রে। শ্রী মোদীনা হায়খি মদুদি মহাক অসি মীওইবা খুন্নাইগীদমক মীনুংশি, নোলুকপা অমসুং হনবা লৈতনা শেবা তৌবগী শক্তম অমগী অপুনবা নীংশিং মমি অমা ওইনা লৈরি। পুন্সি চুপ্পা অতোপ্পশিংবু চাউখৎহনবদা কৎথোক্লদুনা, মহাক্না উৎখি মদুদি অশেংবা অথোইবা গুন হায়বসি অতোপ্পশিংবু সেবা তৌবদা য়াওরি। শ্রী মোদীনা হায়খি মদুদি এজুকেসন, খুন্নাইগী য়াইফনবা অমসুং স্পিরিচুএলিতীগী লমদা মহাক্না শিংথানিংঙাই ওইনা শরুক তমখিবা অদুনা খুন্নাই অসিদা মুৎনাইদ্রবা ইথিল অমা পীখি। ঙসি ফাওবদা, মহাক্কী পুন্সি অসিনা মশিং থিঙমদ্রবা মীওই কয়াবু মশাগী ওইবা থাদোকপা অমসুং সেবা তৌবগী লম্বীদা চৎনবা লমজিং-লমতাক্লি অমসুং পুক্নিং থৌগৎলি।
এক্সতা প্রধান মন্ত্রীনা পোস্ত তৌখি;
মহাক্কী মপোক কুমওনগী থৌরমদা, ঐহাক্না হিস হোলিনেস দোক্তর শ্রী শ্রী শ্রী সিবাকুমার স্বামীগলুবু ইকাই খুম্নবা উৎচরি। মহাক অসি মীওইবা খুন্নাইগীদমক মীনুংশি, নোলুকপা অমসুং হনবা লৈতনা শেবা তৌবগী শক্তম অমগী অপুনবা নীংশিং মমি অমা ওইনা লৈরি। পুন্সি চুপ্পা অতোপ্পশিংবু চাউখৎহনবদা কৎথোক্লদুনা, মহাক্না উৎখি মদুদি অশেংবা অথোইবা গুন হায়বসি অতোপ্পশিংবু সেবা তৌবদা য়াওরি। শ্রী মোদীনা হায়খি মদুদি এজুকেসন, খুন্নাইগী য়াইফনবা অমসুং স্পিরিচুএলিতীগী লমদা মহাক্না শিংথানিংঙাই ওইনা শরুক তমখিবা অদুনা খুন্নাই অসিদা মুৎনাইদ্রবা ইথিল অমা পীখি। ঙসি ফাওবদা, মহাক্কী পুন্সি অসিনা মশিং থিঙমদ্রবা মীওই কয়াবু মশাগী ওইবা থাদোকপা অমসুং সেবা তৌবগী লম্বীদা চৎনবা লমজিং-লমতাক্লি অমসুং পুক্নিং থৌগৎলি