Prime Minister's Office
Shri Leander Paes meets the Prime Minister
01 APR 2026 7:58PM by PIB Delhi
Shri Leander Paes met with the Prime Minister Shri Narendra Modi, today, at New Delhi. “India is very proud of his accomplishments in tennis. We discussed a wide range of issues. His passion towards sports and nation building is truly admirable”, Shri Modi stated.
The Prime Minister posted on X;
“Had a great meeting with Shri Leander Paes Ji. India is very proud of his accomplishments in tennis. We discussed a wide range of issues. His passion towards sports and nation building is truly admirable.”
@Leander

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
শ্রী লীয়েন্দ্র পেসনা প্রধান মন্ত্রীগা উনখ্রে
01 APR 2026 7:58PM by PIB Imphal
শ্রী লিয়েন্দর পেসনা ঙসি নই দিল্লীদা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীগা উনখ্রে। “ভারতনা তেনিসতা মহাক্কী মায় পাকপগীদমক য়াম্না চাউথোকচবা পোকই। ঐখোয়না তোঙান তোঙানবা হীরম কয়াদা খন্ন-নৈনখি। স্পোর্তস অমসুং নেসন বিল্দিংদা মহাক্কী থৌনা অসি তশেংনা শিংথানীংঙাইনি,” হায়না শ্রী মোদীনা ফোংদোকখি।
প্রধান মন্ত্রীনা এক্সতা পোস্ত তৌখি;
“শ্রী লিয়েন্দর পেসজীগা উনদুনা ৱারী শানখ্রে। ভারতনা তেনিসতা মহাক্কী মায় পাকপগীদমক য়াম্না চাউথোকচবা পোকই। ঐখোয়না তোঙান তোঙানবা হীরম কয়াদা খন্ন-নৈনখি। স্পোর্তস অমসুং নেসন বিল্দিংদা মহাক্কী থৌনা অসি তশেংনা শিংথানীংঙাইনি।”
@Leander