Ministry of Petroleum & Natural Gas
Visit of Shri Hardeep Singh Puri, Hon’ble Minister of Petroleum and Natural Gas to Doha, Qatar, 9-10 April 2026
10 APR 2026 2:42PM by PIB Delhi
Hon’ble Minister of Petroleum and Natural Gas Mr. Hardeep Singh Puri arrived in Doha on April 9 afternoon on a two-day official visit. In the evening, he met with Qatar Minister of State for Energy Affairs, and President and CEO of QatarEnergy, H.E. Mr. Saad Sherida Al-Kaabi.
Hon’ble Minister conveyed greetings and message of solidarity and support on behalf of Hon’ble Prime Minister of India Mr. Narendra Modi to His Highness The Amir of Qatar Sheikh Tamim bin Hamad Al Thani as well as Prime Minister and Foreign Minister of Qatar HE Sheikh Mohammed bin Abdulrahman Al Thani.
He recalled the two telephone conversations between PM Modi and His Highness The Amir in March 2026 following the start of the conflict, during which both leaders had emphasized the urgent need to restore peace and stability in the region through dialogue and diplomacy. PM Modi had conveyed gratitude to His Highness for the care and support given by Qatar to the Indian community.
Both Ministers discussed all aspects of the strategic relations between the two countries including high level engagements, trade, investment, energy, culture and people-to-people relations. They hoped for early return of peace and stability in the region and further strengthening of the bilateral relationship between India and Qatar.
His Excellency Minister Saad Sherida Al-Kaabi reaffirmed the State of Qatar’s commitment to remain a reliable energy supplier and looked forward to continuing and strengthening energy relations and cooperation with India.
Both Ministers also welcomed the two-week ceasefire agreed on April 8, and stressed the importance of an early end to disruption in global energy supplies and restoration of normalcy. In this context, they emphasized the need for unimpeded freedom of navigation and the global flow of commerce to maintain global supply chains.
Hon’ble Minister thanked Qatar’s MOS for Energy Affairs HE Mr. Kaabi for hosting him. Both Ministers agreed to remain in regular touch in coming weeks.

পেত্রোলিয়ম অমসুং নেচরেল গ্যাস মন্ত্রালয়
পেত্রোলিয়ম অমসুং নেচরেল গ্যাসকী ইকাইখুম্নরবা মন্ত্রী শ্রী হরদীপ সিংহ পুরিনা দোহা, কতারদা চৎখিবা খোঙচৎ, এপ্রিল ৯-১০, ২০২৬
10 APR 2026 2:42PM by PIB Imphal
পেত্রোলিয়ম অমসুং নেচরেল গ্যাসকী ইকাইখুম্নরবা মন্ত্রী শ্রী হরদীপ সিংহ পুরি এপ্রিল ৯ গী নুমীৎয়ুংবা মতমদা নুমিৎ নিনিগী ওফিসিএল খোঙচৎ অমদা দোহাদা য়ৌখি। নুমিদাংৱাইরমদা, মহাক্না কতারগী ইনর্জী এফিয়র্সকী মিনিস্তর ওফ স্তেত, অমসুং কতার ইনর্জীগী প্রসিদেন্ত অমসুং সি.ই.ও., ঐচ.ই. শ্রী সাদ শেরিদা অল-কাবীগা উনখি।
ইকাইখুম্নরবা মন্ত্রীনা ভারতকী ইকাইখুম্নরবা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীগী মহুৎ শিন্দুনা কতারগী হিজ হাইনেস দি আমির শেখ তামিম বিন হামাদ অল থানি অমসুং কতারগী প্রধান মন্ত্রী অমসুং ফোরেন মিনিস্তর ঐচ.ই. শেখ মোহম্মদ বিন আব্দুল রহমান অল থানিবু তরাম্না ওকপগী ৱাহৈ অমসুং শৌগৎপগী পাউজেল পীখি।
মহাক্না মুক্নবা হৌরকখিবা মতমদা মার্চ ২০২৬ তা প্রধান মন্ত্রী মোদী অমসুং হিজ হাইনেস দি আমিরগী মরক্তা তেলিফোন্দা শানখিবা ৱারী-ৱাতায় অনি অদু নীংশিংখি, মসিদা লুচিংবা অনিমক্না ৱারী-ৱাতায় শানদুনা অমসুং দিপ্লোমেসীগী খুত্থাংদা লমদম অসিদা ইং-তপ্পা অমসুং তংদু লৈতাবা ফীভম অমুক হন্না পুরকপগী তঙাইফদবা অদু ফোংদোকখি। প্রধান মন্ত্রী মোদীনা কতারনা ভারতকী মীয়ামদা পীবীবা ঙাক্লৌ অমসুং মতেংগীদমক হিজ হাইনেসপু থাগৎপা ফোংদোকখি।
মন্ত্রী অনিমক্না লৈবাক অনিগী মরক্তা লৈবা স্ত্রেতেজিক ওইবা মরীশিংগী, অৱাংবা থাক্তা চৎমিন্নবা, লল্লোন-ইতিক, ইনভেস্তমেন্ত, ইনর্জী, নাৎ অমসুং মীগা মীগগী মরক্তা লৈনবা মরী য়াওনা হীরম পুম্নমক খন্ন-নৈনখি। মখোয়না লমদম অসিদা ইং-তপ্পা অমসুং তংদু লৈতাবা ফীভম থুনা হল্লক্নবা অমসুং ভারত অমসুং কতারগী মরক্তা লৈবা মরী অসি হেন্না মপাঙ্গল কনখৎহন্নবা থাজবা ফোঙদোক্নখি।
হিজ এক্সেলেন্সী মিনিস্তর সাদ শেরিদা অল-কাবীনা থাজনিংঙাই ওইবা ইনর্জী সপ্লাইয়র অমা ওইনা লৈগনি হায়না কতার স্তেতকী ফিরেপ অদু অমুক হন্না থমখি অমসুং ভারতকা লোয়ননা ইনর্জীগী মরী অমসুং খুৎশম্ননা চৎমিন্নবগী থৌরাং মখা চত্থনবা অমসুং মপাঙ্গল কনখৎহন্নবা হোৎনগনি হায়খি।
মন্ত্রী অনিমক্না এপ্রিল ৮ দা য়ানখিবা চয়োল অনিগী লান-লেপ্পা অদুসু তরাম্না ওকখি, অমসুং মালেমগী ইনর্জী সপ্লাইদা লৈরিবা অয়েৎ-অপন অসি থুনা লোইশিন্নবা অমসুং হান্নগী ফীভমদা হল্লকপগী মরু ওইবা অদু ফোংদোক্নখি। হীরমসিদা, মখোয়না মালেমগী সপ্লাই চেন লেঙদনা থম্ননবা জহাজ চৎথোক-চৎশিনগী মনিংতম্বা অমসুং মালেমগী লল্লোন-ইতিক্কী ঈচেলদা অপনবা লৈহন্দবগী তঙাইফদবা অদুদা মীৎয়েং চঙখি।
ইকাইখুম্নরবা মন্ত্রীনা কতারগী ইনর্জী এফিয়র্সকী এম.ও.এস. ঐচ.ই. মিস্তর কাবীবু তরাম্না ওকপিবগীদমক থাগৎপা ফোঙদোকখি। মন্ত্রী অনিমক্না লাক্কদবা চয়োলশিংদা চাং নাইনা পাউ ফাওননবা য়ানখি।