Prime Minister's Office
Prime Minister calls on Vice President of India, Shri C. P. Radhakrishnan
PM conveys Puthandu greetings to hom
14 APR 2026 10:35AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi, called on the Vice President of India, Thiru C. P. Radhakrishnan, and conveyed greetings on the special occasion of Puthandu.
The Prime Minister prayed for a wonderful year ahead, filled with good health and happiness.
The Prime Minister wrote on X;
“Called on Vice President Thiru CP Radhakrishnan Ji and conveyed greetings on the special occasion of Puthandu. Praying for a wonderful year ahead, filled with good health and happiness.
@VPIndia
@CPR_VP”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা ভারতকী উপ রাষ্ট্রপতি শ্রী সি.পি রাধাকৃষ্ণন উনখ্রে
প্রধান মন্ত্রীনা পুথান্দুগী য়াইফ পাউজেল পীখ্রে
14 APR 2026 10:35AM by PIB Imphal
ঙসি প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ভারতকী উপ রাষ্ট্রপতি শ্রী সি.পি রাধাকৃষ্ণন উনখ্রে অমসুং পুথান্দুগী অখন্নবা থৌরমগী য়াইফ পাউজেল পীখ্রে।
হকচাং ফবা অমসুং নুংঙাইবনা থল্লবা অঙকপা চহি অমা ওইনবা প্রধান মন্ত্রীনা থৌনখি।
প্রধান মন্ত্রীনা এক্সতা ইখি:
“উপ রাষ্ট্রপতি শ্রী সি.পি রাধাকৃষ্ণন জি উনখ্রে অমসুং পুথান্দুগী অখন্নবা থৌরমগী য়াইফ পাউজেল পীখ্রে। হকচাং ফবা অমসুং নুংঙাইবনা থল্লবা অঙকপা চহি অমা ওইনবা থৌনিজরি।
@VPIndia
@CPR_VP”