Prime Minister's Office
Prime Minister shares an article on India’s growing strength in the pharma sector
14 APR 2026 1:11PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi, has shared an article written by Union Minister, Shri Jagat Prakash Nadda.
The article highlights that India’s pharma sector is moving from being the “pharmacy of the world” to a hub of innovation. It notes that under the present government, the focus has been on extensive research and development, biologics, biosimilars and cutting-edge therapies, as India prepares to lead the global race in this sector.
The Prime Minister’s Office posted on X;
“From the “pharmacy of the world” to a hub of innovation, India’s pharma sector is moving up the value chain. Under the present government, the focus has been on extensive R&D, biologics, biosimilars and cutting-edge therapies.
A must-read retrospection by Union Minister Shri @JPNadda on how India is preparing to lead the global race in this sector!
https://www.thehindubusinessline.com/opinion/india-moving-up-the-pharma-value-chain/article70858640.ece

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
ফার্মা সেক্তরদা ভারতকী মপাঙ্গল কনখৎলকপগী আর্তিকল অমা প্রধান মন্ত্রীনা সিয়ার তৌখ্রে
14 APR 2026 1:11PM by PIB Imphal
য়ুনিয়ন মিনিষ্টর শ্রী জগত প্রকাস নদানা ইবা আর্তিকল অমা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা সিয়ার তৌখ্রে।
ভারতকী ফার্মা সেক্তর ‘মালেমগী ফার্মাসি’ ওইরম্বদগী ইন্নোবেসনগী মফম অমা ওইরকপগী মতাংদা আর্তিকল অদুদা ফোঙদোকখি। আর্তিকল অদুদা ইখি মদুদি হৌজিক পাল্লিবা সরকার অসিগী মখাদা, থিজিন অমসুং চাউখৎপা, বাইওলোজিক্স, বাইওসিমিলার অমসুং অফবা থেরাপিশিংদা মীৎয়েং চঙলে, লোয়ননা হিরম অসিদা মালেমগী লমজেলদা মাঙজিল থানবা ভারত শেম-শারে।
প্রধান মন্ত্রীগী ওফিসনা এক্সতা হায়খি:
“ভারতকী ফার্মা সেক্তর ‘মালেমগী ফার্মাসি’ ওইরম্বদগী ইন্নোবেসনগী মফম অমা ওইরক্লে, ভারতকী ফার্মা সেক্তরনা ভেলু ভেন ফগৎহল্লে। হৌজিক পাল্লিবা সরকার অসিগী মখাদা, থিজিন অমসুং চাউখৎপা, বাইওলোজিক্স, বাইওসিমিলার অমসুং অফবা থেরাপিশিংদা মীৎয়েং চঙলে।
হিরম অসিদা মালেমগী লমজেলদা মাঙজিল থানবা কমদৌনা ভারত শেম-শারিবগে হায়বগী মতাংদা য়ুনিয়ন মিনিষ্টর শ্রী @JPNadda গী শোইদনা পাগদবা আর্তিকল অমনি!
https://www.thehindubusinessline.com/opinion/india-moving-up-the-pharma-value-chain/article70858640.ece