Prime Minister's Office
Prime Minister shares an article on transformation of the Indian Railways sector
16 APR 2026 3:16PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi, has shared an article written by Union Minister Shri Ashwini Vaishnaw.
The article highlights that the Indian Railway ecosystem has undergone a fundamental shift and is setting new benchmarks through sustained reforms and technology.
The Prime Minister’s Office posted on X;
“The Indian Railway ecosystem has undergone a fundamental shift and the results are right in front of us. Union Minister Shri @AshwiniVaishnaw writes how this sector is setting new benchmarks through sustained reforms and technology.
An insightful read here.
https://timesofindia.indiatimes.com/toi-plus/infrastructure/best-sign-that-our-trains-got-safer-is-fewer-headlines/articleshow/130261541.cms

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা ইন্দিয়ন রেলৱেজ সেক্তরদা অওনবা পুরকপগী মতাংদা আর্তিকল অমা শেয়র তৌখ্রে
16 APR 2026 3:16PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা কেন্দ্রগী মন্ত্রী শ্রী অশ্বিনী বৈষ্ণবনা ইখিবা আর্তিকল অমা শেয়র তৌখ্রে।
ভারতকী রেলৱেজ ইকোসিস্তেম অসি তঙাই ফদবা অহোংবা অমা লাক্লে অমসুং তুংকোইনা শেমদোক-শাদোকপা অমসুং তেক্নোলোজীগী খুত্থাংদা অনৌবা বেঞ্চমার্কশিং শেমগৎলি হায়না আর্তিকল অসিনা ফোংদোক্লি।
প্রধান মন্ত্রীগী ওফিসনা X তা অসুম্না থাগৎখি;
“ইন্দিয়ন রেলৱেজ ইকোসিস্তেম অসি তঙাইফদবা অহোংবা অমা লাক্লে অমসুং মসিগী মহৈ অদু ঐখোয়গী মাংদা লৈরে। কেন্দ্রগী মন্ত্রী শ্রী @AshwiniVaishnawনা সেক্তর অসিনা মতৌ করম্না তুং কোইনা চৎথরিবা রিফোর্মশিং অমসুং তেক্নোলোজীগী খুত্থাংদা অনৌবা বেঞ্চমার্কশিং শেমগৎলিবগে হায়বদু ইখ্রে।
মসিদা খঙনীংঙাই ওইবা পাউদম অমা য়াওরি।
https://timesofindia.indiatimes.com/toi-plus/infrastructure/best-sign-that-our-trains-got-safer-is-fewer-headlines/articleshow/130261541.cms