Prime Minister's Office
Prime Minister expresses grief over mishap in Coimbatore
17 APR 2026 9:22PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi, has expressed deep anguish over the mishap in Coimbatore, Tamil Nadu.
Shri Modi said that he is distressed to hear about the incident and extended his heartfelt condolences to those who have lost their loved ones. He also prayed for the speedy recovery of those injured in the mishap.
The Prime Minister’s Office posted on X;
“Distressed to hear about the mishap in Coimbatore, Tamil Nadu. I extend my heartfelt condolences to those who have lost their loved ones in the mishap. Prayers for the speedy recovery of those injured: PM @narendramodi”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
কোইম্বেতোরদা থোকখিবা খুদোংথিবা থৌদোক্কীদমক প্রধান মন্ত্রীনা অৱাবা ফোঙদোকখ্রে
17 APR 2026 9:22PM by PIB Imphal
তামিল নাদুগী কোইম্বেতোরদা থোকখিবা খুদোংথিবা থৌদোক অদুগীদমক প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা থম্মোয় শোক্না অৱাবা ফোঙদোকখ্রে।
থৌদোক অসিগী মরমদা তাবদা য়াম্না নুংঙাইতে হায়না শ্রী মোদীনা ফোঙদোকখ্রে অমসুং থৌদোক অদুদা মখোয়গী নুংশিজবা মীওইশিং থৱায় মাঙখিবা ইমুং-মনুংশিংগী মফমদা অৱাবা ফোঙদোকখ্রে। থৌদোক অদুদা অশোক-অপন নংলবশিং থুনা ফগৎলক্নবগীদমক মহাক্না থৌনিখি।
প্রধান মন্ত্রীগী ওফিসনা X তা অসুম্না ইরকখি;
“তামিল নাদুগী লৈবা কোইম্বেতোরদা থোকখিবা খুদোংথিবা থৌদোক অদুগী পাউ তাবদা য়াম্না নুংঙাইতে। খুদোংথিবা থৌদোক অসিদা মখোয়গী নুংশিজরবা মীওইশিং থৱায় মাঙখিবা ইমুং-মনুংশিংগী মফমদা অৱাবা ফোঙদোকচরি। অশোক-অপন নংলবশিং থুনা ফগৎলক্নবগীদমক থৌনিজরি: পিএম @narendramodi”