Prime Minister's Office
Prime Minister expresses grief over mishap in Virudhunagar district of Tamil Nadu
19 APR 2026 6:46PM by PIB Delhi
Shri Modi said that the mishap in Virudhunagar district of Tamil Nadu is deeply distressing. He extended his condolences to those who have lost their loved ones and prayed that the injured recover at the earliest.
The Prime Minister’s Office wrote on X;
“The mishap in Virudhunagar district of Tamil Nadu is deeply distressing. I extend my condolences to those who have lost their loved ones. May the injured recover at the earliest: PM @narendramodi”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
তামিল নাদুগী বিরুধুনগর জিলাদা খুদোংথিবা থৌদোকপা থোকপদা প্রধান মন্ত্রীনা অৱাবা ফোঙদোকখ্রে
19 APR 2026 6:46PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি তামিল নাদুগী বিরুধুনগর জিলাদা থোকখিবা খুদোংথিবা থৌদোক্না অৱাবা ফাওহল্লে। মখোয়গী নুংশিরবা মীওইশিং লৈখিদ্রবা মীওইশিংগী অৱাবদা মহাক্না শরুক য়াখি অমসুং অশোকপশিং অথুবা মতমদা ফগৎলক্নবা থৌনিখি।
প্রধান মন্ত্রীনা এক্সতা হায়খি;
“তামিল নাদুগী বিরুধুনগর জিলাদা থোকখিবা খুদোংথিবা থৌদোক্না অৱাবা ফাওহল্লে। মখোয়গী নুংশিরবা মীওইশিং লৈখিদ্রবা মীওইশিংগী অৱাবদা ঐনা শরুক য়াজরি। অশোকপশিং অথুবা মতমদা ফগৎলকপা ওইরসনু: প্রধান মন্ত্রী @narendramodi”