Prime Minister's Office
Prime Minister shares an article on how modernisation of railway tracks is powering a faster and more dependable network
23 APR 2026 2:19PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi today, shared an article written by Union Minister, Shri Ashwini Vaishnaw, on how modernisation of railway tracks is powering a faster and more dependable network. Shri Modi noted that the track renewal, advanced testing and mechanised maintenance have improved ride quality and ensured higher speeds. “These changes are reducing delays, supporting smoother journeys and helping railways meet growing passenger and freight demand across the country”, Shri Modi remarked.
Shri Modi posted on X:
“Modernisation of railway tracks is powering a faster and more dependable network.
Track renewal, advanced testing and mechanised maintenance have improved ride quality and ensured higher speeds. These changes are reducing delays, supporting smoother journeys and helping railways meet growing passenger and freight demand across the country.
A must-read by Union Minister Shri @AshwiniVaishnaw.”
indianexpress.com/article/opinio…
via NaMo App

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা রেলৱে ত্রেকশিং মোদর্নাইজেসন তৌবনা মতৌ করম্না হেন্না থুনা অমসুং হেন্না থাজবা য়াবা নেতৱার্ক অমা শেমগৎলি হায়বগী মতাংদা ইবা আর্তিকল অমা শেয়র তৌখ্রে
23 APR 2026 2:19PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ঙসি কেন্দ্রগী মন্ত্রী, শ্রী অশ্বিনী বৈষ্ণবনা রেলৱে ত্রেকশিং মোদর্নাইজেসন তৌবনা মতৌ করম্না হেন্না থুনা অমসুং হেন্না থাজবা য়াবা নেতৱার্ক অমা শেমগৎলি হায়বগী মতাংদা ইবা আর্তিকল অমা শেয়র তৌখ্রে। শ্রী মোদীনা হায়খি মদুদি ত্রেক নৌনা শেমগৎপা, এদভান্স তেস্তিং অমসুং মেকানাইজ তৌরবা মেন্তেনেন্সনা রাইদ ক্বালিতী ফগৎহল্লে অমসুং হেন্না খোংজেল য়াংনা চেনবা ঙমহল্লি। “অসিগুম্বা অহোংবশিং অসিনা থেংথবা হন্থহল্লি, হেন্না নুংঙাইবা খোংচৎ অমা ওইহল্লি অমসুং রেলৱেজনা লৈবাক শিনবা থুংনা হেনগৎলক্লিবা পেসেঞ্জর অমসুং ফ্রেতকী মথৌ তাবশিং ফংহনবদা মতেং পাংলি।”
শ্রী মোদীনা Xতা অসুম্না পোস্ত তৌখি:
“রেলৱে ত্রেকশিংগী মোদর্নাইজেসন তৌবা অসিনা হেন্না থুনা অমসুং থাজবা য়াবা নেতৱার্ক অমা শেমগৎলি।
ত্রেক নৌনা শেম্বা, এদভান্স তেস্তিং অমসুং মেকানাইজ তৌরবা মেন্তেনেন্সনা রাইদ ক্বালিতী হেনগৎহল্লে অমসুং হেন্না খোংজেল য়াংনা চেনবা ঙমহল্লে। অহোংবশিং অসিনা থেংথবা হন্থহল্লি, হেন্না নুংঙাইবা খোংচৎ অমা ওইহল্লি অমসুং রেলৱেজনা লৈবাক শিনবা থুংনা হেনগৎলক্লিবা পেসেঞ্জর অমসুং ফ্রেতকী মথৌ তাবশিং ফংহনবদা মতেং পাংলি।
কেন্দ্রগী মন্ত্রী শ্রী @AshwiniVaishnawনা ইবা আর্তিকল অসি শোইদনা পাবীয়ু।”
indianexpress.com/article/opinio…
NaMo App কী খুত্থাংদা