Prime Minister's Office
Members of the Governing Body of Shri Ram College of Commerce meets the Prime Minister
25 APR 2026 10:50PM by PIB Delhi
A delegation comprising members of the Governing Body of Shri Ram College of Commerce, met the Prime Minister, Shri Narendra Modi, today. Shri Modi noted that this year marks the centenary of the institution, a significant milestone in its illustrious journey of academic excellence and nation-building. He lauded the college’s long-standing contribution to higher education and its role in nurturing generations of leaders across diverse fields.
On the occasion, a commemorative stamp marking the centenary year of Shri Ram College of Commerce was also released.
The Prime Minister posted on X:
"Met a delegation consisting of the Governing Body of the Shri Ram College of Commerce, one of India’s most reputed educational institutions. This year, we are marking the centenary of this institution. A commemorative stamp was released too. My best wishes to this institution."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
শ্রী রাম কোলেজ ওফ কম্মর্সকী গভর্নিং বোদীগী মেম্বরশিংনা প্রধান মন্ত্রীগা উনখ্রে
25 APR 2026 10:50PM by PIB Imphal
শ্রী রাম কোলেজ ওফ কম্মর্সকী গভর্নিং বোদীগী মেম্বরশিং য়াওবা মীহুৎ কাংবু অমনা ঙসি প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীগা উনখ্রে। শ্রী মোদীনা হায়খি মদুদি চহি অসি ইন্সতিত্যুসন অসিগী চহি ১০০শুবা মপোক কুমওননি, মসি একাদমিক এক্সিলেন্স অমসুং লৈবাক শেমগৎপগী মাগী মতিক-মঙাল লৈরবা খোঙচৎকী মরুওইবা মাইলস্তোন অমনি। মহাক্না হায়র এজুকেসনদা কোলেজ অসিনা মতম শাংনা শরুক তম্লিবা অমসুং তোঙান তোঙানবা লমশিংদা লুচিংবশিংগী মীরোনশিং শেমগৎপদা কোলেজ অসিনা লৌরিবা থৌদাংবু থাগৎপা ফোংদোকখি।
থৌরম অদুদা শ্রী রাম কোলেজ ওফ কম্মর্সকী চহি ১০০ শুরকপগী নীংশিং স্তাম্প অমসু ফোংখি।
প্রধান মন্ত্রীনা এক্সতা অসুম্না ফোংদোকখি:
“ভারতকী খ্বাইদগী মমিং লৈরবা এজুকেস্নেল ইন্সতিত্যুসনশিংগী মনুংদা অমা ওইরিবা শ্রী রাম কোলেজ ওফ কম্মর্সকী গভর্নিং বোদী য়াওবা মীহুৎ কাংবুগা উনখ্রে। চহি অসিদা, ঐখোয়না ইন্সতিত্যুসন অসিগী চই ১০০শুবা মপোক কুমওন পাংথোক্লি। নীংশিংবা স্তাম্প অমসু ফোংখি। ইন্সতিত্যুসন অসিদা ঐহাক্না য়াইফ-পাউজেল পীজরি।”