Prime Minister's Office
Prime Minister condoles the loss of lives due to the capsizing of a boat in Jabalpur, Madhya Pradesh
PM announces ex-gratia from PMNRF
01 MAY 2026 12:59PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi has expressed deep grief over the loss of lives due to the capsizing of a boat in Jabalpur, Madhya Pradesh.
The Prime Minister extended his condolences to those who have lost their loved ones in this tragic mishap and prayed for the speedy recovery of the injured. He also noted that the local administration is assisting those affected.
Shri Modi announced that an ex-gratia of Rs. 2 lakh from the Prime Minister's National Relief Fund (PMNRF) would be given to the next of kin of each of those who lost their lives, and the injured would be given Rs. 50,000.
The Prime Minister posted on X:
"The loss of lives due to the capsizing of a boat in Jabalpur, Madhya Pradesh, is extremely painful. I extend my condolences to those who have lost their loved ones in this tragic mishap. Praying for the speedy recovery of the injured. The local administration is assisting those affected.
An ex-gratia of Rs. 2 lakh from PMNRF would be given to the next of kin of each of those who lost their lives. The injured would be given Rs. 50,000: PM"

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা মধ্য প্রদেশকী জবলপুরদা হি অমা ঈশিংদা লাকশিন্দুনা লুপখিবগী লাইবক থিবা থৌদোক অমনা মরম ওইরগা পুন্সি মাংখ্রবশিংগীদমক অৱাবা ফোংদোকখ্রে
PMনা PMNRFতগী এক্স-গ্রেসিয়া লাউথোকখ্রে
01 MAY 2026 12:59PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা মধ্য প্রদেশকী জবলপুরদা হি অমা ঈশিংদা লাকশিন্দুনা লুপখিবগী লাইবক থিবা থৌদোক অমনা মরম ওইরগা পুন্সি মাংখিবদা থমোই শোক্না অৱাবা ফোংদোকখ্রে।
লাইবক থিবা থৌদোক অসিদা মখোয়গী নুংশিরবা মীওইশিং লৈখিদ্রবশিংগী মফমদা প্রধান মন্ত্রীনা অৱাবা ফোংদোকখি অমসুং অশোকপশিং অথুবা মতমদা ফগৎলক্নবা থৌনিখি। লোকেল এদমিনিস্ত্রেসননা শোকহল্লবশিংবু মতেং পাংলি হায়নসু মহাক্না পনখি।
শ্রী মোদীনা প্রাইম মিনিস্ত্তর নেস্নেল রিলীফ ফন্দ (PMNRF)তগী লুপা লাখ 2গী এক্স-গ্রেসিয়া অমা লৈখিদ্রবা মীওই খুদিংগী নক্নবা ইমুং মনুংদা পীগনি অমসুং অশোকপশিংদা লুপা 50,000 পীরগনি হায়না শ্রী মোদীনা লাউথোকখি।.
প্রধান মন্ত্রীনা Xতা অসুম্না পোস্ত তৌখি:
“মধ্যা প্রদেশকী জবলপুরদা হি অমা ঈশিংদা লাকশিন্দুনা লুপখিবগী লাইবক থিবা থৌদোক্তা পুন্সি মাংখিবা অসি য়াম্না নুংঙাইতবা থৌদোক অমনি। লাইবক থিবা থৌদোক অসিদা মখোয়গী নুংশিরবা মীওইশিং লৈখিদ্রবশিংগী অৱাবদা ঐহাক্না শরুক য়াজরি। অশোকপা মীওইশিং অথুবা মতমদা ফগৎলক্নবা থৌনিজরি। লোকেল এদমিনিস্ত্রেসননা শোকহল্লবশিংদা মতেং পাংলি।
PMNRFতগী লুপা লাখ 2গী এক্স-গ্রেসিয়া অমা লৈখিদ্রবা মীওই খুদিংমক্কী নক্নবা ইমুং-মনুংশিংদা পীগনি। অশোকপশিংদা লুপা 50,000গী তেংবাং পীরগনি।: PM”