Prime Minister's Office
Prime Minister congratulates GalaxEye on the successful launch of Mission Drishti
03 MAY 2026 3:16PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi has congratulated the founders and the entire team of GalaxEye on the successful launch of Mission Drishti.
The Prime Minister noted that Mission Drishti by GalaxEye marks a major achievement in India's space journey. Shri Modi highlighted that the successful launch of the world’s first OptoSAR satellite and the largest privately-built satellite in India is a testament to the youth’s passion for innovation and nation-building. He also extended his heartiest congratulations and best wishes to the founders and the entire team of GalaxEye.
The Prime Minister posted on X:
"Mission Drishti by GalaxEye marks a major achievement in our space journey. The successful launch of the world’s first OptoSAR satellite and the largest privately-built satellite in India is a testament to our youth’s passion for innovation and nation-building.
Heartiest congratulations and best wishes to the founders and the entire team of GalaxEye."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
মিসন দৃষ্টি মাইপাক্না থাগৎপদা প্রধান মন্ত্রীনা গেলেক্সআই থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে
03 MAY 2026 3:16PM by PIB Imphal
মিসন দৃষ্টি মাইপাক্না থাগৎপদা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা গেলেক্সআইগী ফাউন্দরশিং অমসুং অপুনবা কাংবু থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি মদুদি গেলেক্সআইগী মিসন দৃষ্টি ভারতকী সুন্দ্রংগী খোঙচত্ত অচৌবা মাইপাকপা অমনি। মালেমগী অহানবা ওপ্তোসার সেতেল্লাইত অমসুং ভারত্ত লনাই শাজবা খ্বাইদগী চাউবা সেতাল্লাইত মাইপাক্না থাগৎখিবা অসি ইন্নোবেসন অমসুং লৈবাক শেমগৎপদা নহারোলশিংনা থৱায় য়াওবগী খুদম অমনি। গেলেক্সআইগী ফাউন্দরশিং অমসুং অপুনবা কাংবু মহাক্না থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে অমসুং য়াইফ পাউজেল পীখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা এক্সতা হায়খি;
“গেলেক্সআইগী মিসন দৃষ্টি ঐখোয়গী সুন্দ্রংগী খোঙচত্ত অচৌবা মাইপাকপা অমনি। মালেমগী অহানবা ওপ্তোসার সেতেল্লাইত অমসুং ভারত্ত লনাই শাজবা খ্বাইদগী চাউবা সেতাল্লাইত মাইপাক্না থাগৎখিবা অসি ইন্নোবেসন অমসুং লৈবাক শেমগৎপদা নহারোলশিংনা থৱায় য়াওবগী খুদম অমনি।
গেলেক্সআইগী ফাউন্দরশিং অমসুং অপুনবা কাংবু থাগৎপা ফোঙদোকচরি অমসুং য়াইফ পাউজেল পীজরি”।