Election Commission
General Elections to Legislative Assemblies and bye-elections 2026
Index Cards and Statistical Reports published on ECINET
08 MAY 2026 1:24PM by PIB Delhi
1. Election Commission of India has published the Index Cards and the Statistical Reports for the General Elections to the Legislative Assemblies and Bye-Elections 2026 which concluded on May 6, 2026. The Index Cards and Statistical Reports have been published for all 830 ACs which went to polls. Re-poll has been scheduled for 144-Falta AC of West Bengal on May 21, 2026.
2. Index Cards for General Elections to Legislative Assemblies and bye-elections have been made available within a record time of 72 hours of the declaration of the poll results. It may be recalled that the digital updation and faster publication of Index Cards and Statistical reports is one of the over 30 initiatives taken in the last one year by the Commission. Before the introduction of ECINET, the process used to take several weeks to months as the data used to be manually filled by the field officials.
3. The Index Cards contain data across multiple dimensions such as candidates, electors, votes polled, votes counted, party-wise and candidate-wise votes polled etc. These Index Cards can be accessed from both the platforms i.e. ECINET App (About Elections tab → Current Elections → Index Cards) and the official ECI website at https://www.eci.gov.in/statistical-reports
4. ECI has concurrently published a set of 14 Statistical Reports for General Elections. This is the first time that the Statistical Reports have been published within 72 hours of the declaration of poll results.
5. The Statistical Reports cover a range of variables, such as details of State level & AC-wise electors, number of polling stations, State/ AC-wise voter turnout, gender-wise poll participation, party-wise vote share, constituency data summary report, constituency wise detailed results among other details.
6. The publication of statistical reports is a suo-moto initiative of ECI to promote transparency and accessibility of election-related data for all stakeholders including academia, researchers and the public and are prepared from the secondary data filled in the Index Cards.
7. The primary data is in the statutory forms maintained by the concerned Returning Officers and the data kept in statutory forms is final.

ইলেক্সন কমিসন
লেজিসলেতিপ এশেমব্লিশিংগী জেনেরেল ইলেক্সনশিং অমসুং বাই-ইলেক্সনশিং ২০২৬
ই.সি.আই.এন.ই.তিদা ইন্দেক্স কার্দশিং অমসুং ষ্টেতিষ্টিকেল রিপোর্তশিং ফোঙলে
08 MAY 2026 1:24PM by PIB Imphal
1. মে ৬,২০২৬ লোইশিনখিবা লেজিসলেতিপ এশেমব্লিশিংগী জেনেরেল ইলেক্সনশিং অমসুং বাই-ইলেক্সনশিং ২০২৬ ইন্দেক্স কার্দশিং অমসুং ষ্টেতিষ্টিকেল রিপোর্তশিং ইলেক্সন কম্মিসন ওফ ইন্দিয়ানা ফোঙলে। মীখল পাংথোকখিবা কেন্দ্র ৮৩০ গী ইন্দেক্স কার্দশিং অমসুং ষ্টেতিষ্টিকেল রিপোর্তশিং ফোঙলে। মে ২১, ২০২৬ দা নোংচুপ বেঙ্গলগী ১৪৪-ফালতা কেন্দ্রদা অমুক হন্না মীখল পাংথোক্কনি।
2. মীখলগী ফলশিং লাউথোকখিবা পুং ৭২ গী মনুংদা লেজিসলেতিপ এশেমব্লিশিংগী জেনেরেল ইলেক্সনশিং অমসুং বাই-ইলেক্সনশিং ইন্দেক্স কার্দশিং অমসুং ষ্টেতিষ্টিকেল রিপোর্তশিং ফংহল্লে। কম্মিসন্না হৌখিবা চহিদা থবক ৩০ পাংথোকখিবগী মনুংদা দিজিতেলগী অপদেসন অমসুং ইন্দেক্স কার্দশিং অমসুং ষ্টেতিষ্টিকেল রিপোর্তশিং য়াংনা ফংহনবা অসি নিংশিংবা য়াই। ইসিনেত চৎনবা হৌদ্রিঙৈ মমাংদা, ফিল্দ ওফিসিএলশিংনা খুৎনা দেতা মেনশিনবা মরমনা থবক অদু পাংথোকপদা চয়োল কয়া অমসুং থা কয়া চঙখি।
3. ইন্দেক্স কার্দশিংদা দেতাশিং হায়বদি মীরেপশিং, ইলেক্তরশিং, থাদখিবা ভোৎশিং, মশিং থিখিবা ভোৎশিং, দলগী ওইনা অমসুং মীরেপকী ওইনা থাদখিবা ভোৎশিং য়াওরি। ECINET এপ্প অমসুং ওফিসিএল ই.সি.আই ৱেবসাইত https://www.eci.gov.in/statistical-reports দা হায়রিবা ইন্দেক্স কার্দশিং ফংগনি।
4. হৌজিক ই.সি.আইনা জেনেরল ইলেক্সনশিংগী ষ্টেতিষ্টিকেল রিপোর্তশিং ১৪ গী সেত অমা ফোঙলে। মসি মীখলগী ফলশিং লাউথোকখ্রবা মতুংদা পুং ৭২ গী মনুংদা অহানবা ওইনা ষ্টেতিষ্টিকেল রিপোর্তশিং ফোঙবনি।
5. ষ্টেতিষ্টিকেল রিপোর্তশিংতা য়াওরিবশিংদি রাজ্য থাক অমসুং এ.সিগী ইলেক্তরশিং, পোল্লিং ষ্টেসন মশিং, কেন্দ্রগী দেতা সম্মরি রিপোর্ত, কেন্দ্রগী ওইবা অকুপ্পা ফলশিংনি।
6. অখঙ-অহৈশিং, থিজিল্লোয়শিং অমসুং মীয়াম য়াওনা মরী লৈনবা খুদিংমক্ত মীখলগা মরী লৈনবা দেতা ফংহন্নবা অমসুং অরোন-অথুপ লৈতবা হেনগৎহন্নবা ই.সি.আইগী সো-মোতো থবক অমা ওইনা ষ্টেতিষ্টিকেল রিপোর্তশিং ফোঙবনি অমসুং ইন্দেক্স কার্দশিংদা হাপচিনবা সেকেন্দরি দেতাদগী শেম্বনি।
7. প্রাইমারি দেতা অসি মরী লৈনবা রিতর্নিং ওফিসারশিংনা ষ্টেতুচুরি ফোর্মশিংদা হাপচিল্লি অমসুং ষ্টেতুচুরি ফোর্মশিংদা য়াওরবা দেতানা অরোইবনি।