Prime Minister's Office
Prime Minister meets Sri Sri Ravi Shankar Ji at Art of Living
10 MAY 2026 7:05PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi met spiritual leader Sri Sri Ravi Shankar during his visit to Art of Living in Bengaluru.
Shri Modi said that he had an excellent discussion with Sri Sri Ravi Shankar Ji on various subjects, particularly the work being undertaken by Art of Living.
The Prime Minister appreciated Sri Sri Ravi Shankar Ji’s passion towards furthering societal good and acknowledged the organisation’s efforts in serving society through its various initiatives.
The Prime Minister wrote on X;
“While at Art of Living, met Sri Sri Ravi Shankar Ji. We had an excellent discussion on various subjects, notably the work of Art of Living. His passion towards furthering societal good is noteworthy.
@ArtofLiving
@Gurudev”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা আর্ত ওফ লিভিংদা শ্রী শ্রী রবি সঙ্কর জি উনখ্রে
10 MAY 2026 7:05PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা বেঙ্গালুরুদা আর্ত ওফ লিভিংদা অধ্যাতিক্কী লুচিংবা শ্রী শ্রী রবি সঙ্কর জি উনখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি মদুদি আর্ত ওফ লিভিংনা পায়খৎলিবা থবকশিং য়াওনা তোঙান তোঙানবা হিরমশিংদা মহাক্না শ্রী শ্রী রবি সঙ্কর জিগা য়াম্না কুপ্না খন্ন-নৈনখ্রে।
মখা তানা খুন্নাইগী য়াইফনবা শ্রী শ্রী রবি সঙ্কর জিগী পামজবা প্রধান মন্ত্রীনা থাগৎপা ফোঙদোকখি অমসুং মসিগী তোঙান তোঙানবা থবকশিংগী খুৎথাংদা মীয়ামগী য়াইফনবা লুপনা পায়খৎলিবা থবকশিং থাগৎপা ফোঙদোকখি।
প্রধান মন্ত্রীনা এক্সতা হায়খি;
“আর্ত ওফ লিভিংদা লৈরিঙৈদা, শ্রী শ্রী রবি সঙ্কর জি উনখ্রে। আর্ত ওফ লিভিংনা পায়খৎলিবা থবকশিং য়াওনা তোঙান তোঙানবা হিরমশিংদা য়াম্না কুপ্না খন্ন-নৈনখ্রে। মখা তানা খুন্নাইগী য়াইফনবা মহাক্কী পামজবা থাগৎনিঙাইনি।
@ArtofLiving
@Gurudev”