Prime Minister's Office
Prime Minister inaugurates Sindhu Hospital in Hyderabad
PM appreciates emphasis on latest technology and innovation at Sindhu Hospital
10 MAY 2026 7:07PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi today inaugurated Sindhu Hospital in Hyderabad.
The Prime Minister said that the hospital is a laudable effort to improve healthcare infrastructure in the city and surrounding areas. He also appreciated the emphasis on integrating latest technology and innovation by the hospital team.
The Prime Minister posted on X;
“Inaugurated the Sindhu Hospital in Hyderabad. It’s a laudable effort to improve healthcare infrastructure in the city and surrounding areas. The emphasis on integrating latest technology and innovation by the hospital team is appreciable.”

প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
হায়দৰাবাদৰ সিন্ধু চিকিৎসালয় উদ্বোধন প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ
সিন্ধু হাস্পতালে শেহতীয়া প্ৰযুক্তি তথা উদ্ভাৱনত আৰোপ কৰা গুৰুত্বক প্ৰশংসা প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ
10 MAY 2026 7:07PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে আজি হায়দৰাবাদত সিন্ধু চিকিৎসালয় উদ্বোধন কৰে।
প্ৰধানমন্ত্ৰীগৰাকীয়ে কয় যে এই চিকিৎসালয়খনে মহানগৰখনৰ লগতে দাঁতিকাষৰীয়া অঞ্চলৰ স্বাস্থ্যসেৱাৰ আন্তঃগাঁথনি উন্নত কৰাৰ দিশত এক প্ৰশংসনীয় পদক্ষেপ আগবঢ়াব। শেহতীয়া প্ৰযুক্তি আৰু উদ্ভাৱনক একত্ৰিত কৰাত চিকিৎসালয় কৰ্তৃপক্ষই বিশেষ গুৰুত্ব দিয়াৰ বাবেও তেওঁ প্ৰশংসা কৰে।
এক্সৰ এটা পোষ্টত প্ৰধানমন্ত্ৰীগৰাকীয়ে লিখিছে :
"হায়দৰাবাদত সিন্ধু চিকিৎসালয় উদ্বোধন কৰিলোঁ। চহৰখনৰ লগতে ইয়াৰ দাঁতিকাষৰীয়া অঞ্চলৰ স্বাস্থ্যসেৱাৰ আন্তঃগাঁথনি উন্নত কৰাৰ দিশতো এয়া এক প্ৰশংসনীয় প্ৰচেষ্টা। শেহতীয়া প্ৰযুক্তি আৰু উদ্ভাৱনক একত্ৰিত কৰাত চিকিৎসালয় কৰ্তৃপক্ষই যি গুৰুত্ব আৰোপ কৰিছে সেয়া প্ৰশংসনীয়।"