Prime Minister's Office
Prime Minister shares an article on how modern railway is opening new paths to progress in Punjab
13 MAY 2026 2:23PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi shared an article by Union Minister Shri Ravneet Singh Bittu, on how modern railway stations and an improved network are opening new paths to progress in Punjab. Shri Modi remarked that this transformation is bringing a wealth of opportunities for the people.
Shri Modi posted on X:
"In Punjab, modern railway stations and an improved network are opening new paths to progress. This transformation is bringing a wealth of opportunities for the people here. This article by Union Minister @RavneetBittu Ji illustrates how Punjab is changing.
Be sure to read it!"

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা হৌজিক্কী মতমগী রেলৱেনা চাঊখৎপগী অনৌবা লম্বী অমা পঞ্জাবকীদমক্তা করম্না হাংদোক্লিবগে হায়বগী আর্তিকল অমা শেয়র তৌখ্রে
13 MAY 2026 2:23PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা কেন্দ্রগী মন্ত্রী শ্রী রবনীত সিংহ বিতুনা পঞ্জাবতা মতৌ করম্না মোদর্ন রেলৱে স্তেসনশিং অমসুং হেন্না ফবা নেৎৱার্ক অমনা চাউখৎপগী অনৌবা লম্বীশিং হাংদোক্লিবগে হায়বগী মতাংদা ইবা আর্টিকল অমা শেয়র তৌখি। শ্রী মোদীনা হায়খি মদুদি অহোংবা অসিনা মীয়ামদা খুদোংচাবা কয়া অমা পীরি।
শ্রী মোদীনা Xতা পোস্ত তৌখি:
"পঞ্জাবতা, মোদর্ন রেলৱে স্তেসনশিং অমসুং হেন্না ফবা নেৎৱর্ক অমনা চাউখৎপগী অনৌবা লম্বীশিং হাংলি। মসিগী অহোংবা অসিনা মফম অসিগী মীয়ামগীদমক খুদোংচাবা কয়া অমা পীরি। কেন্দ্রগী মন্ত্রী @RavneetBittu জীনা ইবা আর্টিকল অসিনা পঞ্জাবনা মতৌ করম্না হোংলক্লিবা হায়বদু উৎলি।
অদোম্না মসি তশেংনা পাবীয়ু!"