Prime Minister's Office
Prime Minister congratulates Ali Falih Kadhim al-Zaidi on assuming office as Prime Minister of Iraq
16 MAY 2026 1:35PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi, congratulated Falih Kadhim al-Zaidi on assuming office as Prime Minister of Iraq. Shri Modi remarked that India highly values its longstanding and friendly ties with Iraq and remains firmly committed to further strengthening our bilateral ties in all areas.
Shri Modi posted on X:
“Heartiest congratulations to Ali Falih Kadhim al-Zaidi on assuming office as Prime Minister of Iraq.
India highly values its longstanding and friendly ties with Iraq and remains firmly committed to further strengthening our bilateral ties in all areas.
I extend my best wishes to him and look forward to working together for the shared progress and prosperity of our two nations.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
অলি ফালিহ কাধিম অল-জাইদিনা ইরাক্কী প্রধান মন্ত্রীগী ওফিস পায়খিবদা প্রধান মন্ত্রীনা থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে
16 MAY 2026 1:35PM by PIB Imphal
অলি ফালিহ কাধিম অল-জাইদিনা ইরাক্কী প্রধান মন্ত্রীগী ওফিস পায়খিবদা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে। প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি মদুদি ইরাক্কা লৈনবা মতম কুইরবা অমসুং মরুপ-মপাং ওইবা মরীশিং ভারতনা মমল লৈনা লৌরি অমসুং হিরম খুদিংমক্ত ঐখোয়গী লৈবাক অনিগী মরীশিং মখা তানা ফগৎহন্নবা অচেৎপা থাজবা লৈরি।
প্রধান মন্ত্রীনা এক্সতা হায়খি;
“অলি ফালিহ কাধিম অল-জাইদিনা ইরাক্কী প্রধান মন্ত্রীগী ওফিস পায়খিবদা থাগৎপা ফোঙদোকচরি।
ইরাক্কা লৈনবা মতম কুইরবা অমসুং মরুপ-মপাং ওইবা মরীশিং ভারতনা মমল লৈনা লৌরি অমসুং হিরম খুদিংমক্ত ঐখোয়গী লৈবাক অনিগী মরীশিং মখা তানা ফগৎহন্নবা অচেৎপা থাজবা লৈরি।
ঐনা মহাক্কী মফমদা ঐগী য়াইফ পাউজেল পীজরি অমসুং ঐখোয়গী লৈবাক অনি চাউখৎনবা অমসুং নুংঙাই য়াইফনবা পুন্না থবক তৌমিন্ননবা থাজবা থম্লি”।