Prime Minister's Office
Prime Minister calls on Their Majesties King Willem-Alexander and Queen Máxima of the Netherlands
16 MAY 2026 8:13PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi today paid a call on Their Majesties King Willem-Alexander and Queen Máxima of the Netherlands at Palace Huis ten Bosch, The Hague
Prime Minister and Their Majesties exchanged views on strengthening the India-Netherlands relationship, including through deepening of people-to-people ties. Prime Minister also recalled with appreciation the State Visit of Their Majesties to India in 2019, which had played an important role in fostering mutual goodwill and imparting fresh momentum to the bilateral relationship. The leaders expressed satisfaction on the ongoing bilateral initiatives in the fields of education, innovation, semi-conductor, digital, water and green partnerships.
The Prime Minister conveyed appreciation for Their Majesties’ goodwill towards India and expressed gratitude for the warm hospitality extended to him during his visit. Their Majesties hosted a lunch in honour of Prime Minister.

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা নেদরলেন্দসকী নিংথৌ ৱিলেম-অলেকজেন্দর অমসুং মহারানী মেক্সিমা উনখ্রে
16 MAY 2026 8:13PM by PIB Imphal
ঙসি প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা পেলেস হুইজ তেন বোস, হক্ত নেদরলেন্দসকী নিংথৌ ৱিলেম-অলেকজেন্দর অমসুং মহারানী মেক্সিমা উনখ্রে।
মীগা-মীগা লৈনবা মরীশিং ফগৎহনবা য়াওনা, ভারত-নেদরলেন্দসকী মরীশিং ফগৎহন্নবগী মতাংদা প্রধান মন্ত্রী অমসুং নিংথৌনা মখোয়গী ৱাখল্লোনশিং ফোঙদোক্নখি। ২০১৯ দা নিংথৌ অমসুং মহারানী সরকারগী খোঙচত্ত ভারত্ত লাক্লম্বা অদু থাগৎপগা লোয়ননা প্রধান মন্ত্রীনা নিংশিংখি অমসুং খোঙচৎ অদুনা লৈবাক অনিগী মরী নৌহৌনা ফগৎহনবা অমসুং নাকল অনিমক অফবা থবকশিং পায়খৎপদা মরুওইবা থৌদাং অমা লৌখি। লাইরিক-লাইশু, ইন্নোবেসন, সেমি-কন্দক্তর, দিজিতেল, ঈশিং অমসুং গ্রিন পার্তনরশিপকী হিরমশিংদা হৌজিক লৈবাক অনি মতেং পাংনরিবা অসিদা মখোয়না অপেনবা ফোঙদোকখি।
ভারত্ত পায়খৎলিবা মখোয়গী অফবা থবকশিংগীদমক প্রধান মন্ত্রীনা নিংথৌ থাগৎপা ফোঙদোকখি অমসুং মহাক্কী খোঙচৎ মনুংদা তরাম্না ওকপগীদমক তৌবীমল খঙবা উৎখি। প্রধান মন্ত্রী ইকায়খুম্নবা উৎপা ওইনা নিংথৌ অমসুং মহারানীনা চাক্লেন অমা শীনখি।