Prime Minister's Office
PM condoles loss of lives due to a mishap in Lakhimpur Kheri, Uttar Pradesh
PM announces ex-gratia from PMNRF
18 MAY 2026 1:45PM by PIB Delhi
The Prime Minister expressed grief over the loss of lives due to mishap in Lakhimpur Kheri, Uttar Pradesh. Extending his heartfelt condolences to the families who lost their loved ones in the tragic incident, the Prime Minister also prayed for the swift recovery of those injured.
Shri Modi also announced an ex-gratia of Rs. 2 lakh from PMNRF to the next of kin of each deceased and Rs. 50,000 to the injured.
The Prime Minister posted on X:
“Deeply pained to hear about a mishap in Lakhimpur Kheri, Uttar Pradesh. My condolences to those who have lost their loved ones. May the injured recover at the earliest.
An ex-gratia of Rs. 2 lakh from PMNRF would be given to the next of kin of each deceased. The injured would be given Rs. 50,000: PM @narendramodi”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা উত্তর প্রদেশকী লখিম্পুর খেরীদা থোকপা থৌদোক্তা মীওইশিংগী পুন্সি মাঙখিবদা নুংঙাইতবা ফোংদোকখ্রে
পি.এম.না পি.এম.এন.আর.এফ.তগী খেতি পুরোন পীগনি লাউথোকখ্রে
18 MAY 2026 1:45PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রীনা উত্তর প্রদেশকী লখিমপুর খেরিদা থোকখিবা খুদোংথিবা থৌদোক্তা পুন্সি মাংখিবদা অৱাবা ফোংদোকখি। অৱাবা থৌদোক অসিদা মখোয়গী নুংশিরবা মীওইশিং লৈখিদ্রবশিংগী ইমুং-মনুংশিংদা মহাক্কী অৱাবা ফোঙদোকখি। অশোকপশিং অথুবা মতমদা ফগৎলক্নবা প্রধান মন্ত্রীনা থৌনিখি।
শ্রী মোদীনা পি.এম.এন.আর.এফ.তগী লৈখিদ্রবা মীওই খুদিংগী নক্নবা ইমুং-মনুংগী মীওইশিংদা লুপা লাখ ২ অমসুং অশোকপা মীওইশিংদা লুপা ৫০,০০০গী খেতি পুরোন পীরগনি হায়নসু লাউথোকখি।
প্রধান মন্ত্রীনা Xতা পোস্ত তৌখি:
"উত্তর প্রদেশকী লখিমপুর খেরিদা থোকখিবা খুদোংথীবা অদু তাবদা য়াম্না নুংঙাইতবা ফাওই। মখোয়গী নুংশিরবা মীওইশিং লৈখিদ্রবশিংগী মফমদা ঐহাক্না নুংঙাইবা ফোংদোকচরি। অশোকপশিং অথুবা মতমদা ফগৎলকপা ওইরসনু।
লৈখিদ্রবা মীওই খুদিংমক্কী নক্নবা ইমুং-মনুংগী মীওইশিংদা পি.এম.এন.আর.এফ.তগী লুপা লাখ ২গী এক্স-গ্রেসিয়া পীগনি। অশোকপা মীওইশিংদা লুপা লিশিং ৫০,০০০গী তেংবাং পীরগনি: পি এম @narendramodi”