Prime Minister's Office
Prime Minister receives the Grand Cross of the Royal Norwegian Order of Merit
18 MAY 2026 7:35PM by PIB Delhi
In a special ceremony hosted in Oslo, His Majesty King Herald V of Norway conferred upon Prime Minister Shri Narendra Modi the ‘Grand Cross of the Royal Norwegian Order of Merit’. The award is Norway’s highest honour bestowed on foreign Heads of Government, and is conferred in recognition of the outstanding service in the interest of Norway and humankind.
Speaking on the occasion, Prime Minister Modi expressed his deep gratitude to His Majesty King Herald V and to the people of Norway for this honour. He dedicated the award to the historic friendship between India and Norway, calling it a tribute to the enduring warmth, trust, and affection shared between the people of India and the people of Norway.
The conferment stands as a symbol of the deep bonds of goodwill that exists between India and Norway, and will guide their journey of friendship and collaboration into the future.

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা গ্রান্দ ক্রোস ওব দি রোয়ল নোর্ৱেজিয়ন ওর্দর ওব মেরিত ফংখ্রে
18 MAY 2026 7:35PM by PIB Imphal
ওস্লোদা পাংথোকপা অখন্নবা থৌরম অমদা, নোর্ৱেগী হিস মজেস্তী নিংথৌ হেরাল্দ Vনা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীগী মফমদা 'গ্রান্দ ক্রোস ওব দি রোয়ল নোর্ৱেজিয়ন ওর্দর ওব মেরিত' লান্থোকখ্রে। এৱার্দ অসি মপান লৈবাক্কী লুচিংবশিংদা পীবা নোর্ৱেগী খ্বাইদগী ৱাংবা মনা অমনি অমসুং নোর্ৱে অমসুং মীওইবা খুন্নাইগী য়াইফনবগীদমক্তা থোইদোক হেন্দোকপা থবক তৌবশিংবু শকখঙনবগীদমক পীবনি।
থৌরম অদুদা ৱা ঙাংলদুনা, প্রধান মন্ত্রী মোদীনা মসিগী ইকাই খুম্নবা উৎপীবা অসিগীদমক হিস মেজেস্তী নিংথৌ হেরাল্দ V অমসুং নোরৱেগী মীয়ামদা থাগৎপা ফোংদোকখি। মহাক্না এৱার্দ অসি ভারত অমসুং নোরৱেগী মরক্তা লৈরিবা পুৱারী ওইরবা মরুপ মপাং ওইবগী মরীদা কৎথোকখি। ভারত অমসুং নোরৱেগী মীয়ামগী মরক্তা লৈনরিবা অচেৎপা নুংশিবা, থাজবা অমসুং চানবা অসিদা ইকাই খুম্নবা উৎপনি হায়না মহাক্না হায়খি।
মনা অসি ভারত অমসুং নোরৱেগী মরক্তা লৈনরিবা অচেৎপা মরীগী খুদম অমনি অমসুং মসিনা মখোয়গী মরূপ ওইবগী অমসুং তেংবাং পীনবগী খোঙচৎপু তুংলমচৎতা লমজিংগনি।