Prime Minister's Office
Prime Minister pens a joint op-ed with Swedish Prime Minister Ulf Kristersson on India-Sweden relations
PM highlights that the partnership is shaping a new era of cooperation guided by innovation and sustainability
20 MAY 2026 2:20PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi today shared that he has penned a joint op-ed with the Prime Minister of Sweden, Mr. Ulf Kristersson, reflecting on how India and Sweden are shaping a new era of bilateral cooperation.
The Prime Minister noted that spanning from the green transition to robust supply chains, the India-Sweden partnership is firmly guided by innovation, sustainability, and shared prosperity for the people of both nations.
The Prime Minister posted on X:
"In an op-ed with PM Ulf Kristersson, reflected on how India and Sweden are shaping a new era of cooperation. From green transition to supply chains, the India-Sweden partnership is guided by innovation, sustainability and shared prosperity for the people of our nations."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা স্বিদেনগী প্রধান মন্ত্রীগা লোয়ননা ভারত-স্বিদেনগী মরীগী মতাংদা ওপ-এদ অমা ইমিন্নখ্রে
পার্ত্নরশিপ অসিবু ইনোভেসন অমসুং সস্তেনেবিলিতীনা লমজিংদুনা তেংবাংনবগী অনৌবা য়ুগ অমা শেম্লি হায়না পি.এম.না হায়খি
20 MAY 2026 2:20PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ঙসি স্বিদেনগী প্রধান মন্ত্রী শ্রী উল্ফ কৃস্তর্সনগা লোইননা ওপ-এদ অমা ইখ্রে হায়না ফোঙদোকখ্রে। উল্ফ কৃস্তর্সন্না ভারত অমসুং স্বিদেননা মতৌ করম্না নাকল অনিগী ওইবা তেংবাং পীনবগী অনৌবা মতম অমা শেমগৎপগে হায়বগী মতাংদা পনখি।
প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি মদুদি গ্রীন ত্রাঞ্জিসনদগী হৌরগা মপাঙ্গল কনবা সপ্লাই চেন ফাওবা, ভারত-স্বীদেনগী পার্তনরশিপ অসি লৈবাক অনিগী মীয়ামগীদমক ইন্নোবেসন, সস্তেনেবিলিতী, অমসুং শেয়র প্রসরিতীনা মপুং ফানা লমজিংলি।
প্রধান মন্ত্রীনা Xতা পোস্ত তৌখি:
“প্রধান মন্ত্রী উল্ফ কৃস্তর্সনগা লোয়ননা ইবা ওপ-এদ অমদা, ভারত অমসুং স্বিদেননা করম্না মতেং পীনবগী অনৌবা য়ুগ অমা শেমগৎলিবগে হায়বগী মতাংদা খন্ন-নৈনখি। গ্রীন ত্রাঞ্জিসনদগী সপ্লাই চেন ফাওবদা, ইন্দিয়া-স্বীদেনগী পার্তনরশিপ অসি ঐখোয়গী লৈবাকশিংগী মীয়ামগীদমক ইনোবেসন, সস্তেনেবিলিতী অমসুং শেয়র্দ প্রাইওরিতীনা লমজিংলি।"