Prime Minister's Office
Prime Minister pens a joint op-ed with Swedish Prime Minister Ulf Kristersson on India-Sweden relations
PM highlights that the partnership is shaping a new era of cooperation guided by innovation and sustainability
20 MAY 2026 2:20PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi today shared that he has penned a joint op-ed with the Prime Minister of Sweden, Mr. Ulf Kristersson, reflecting on how India and Sweden are shaping a new era of bilateral cooperation.
The Prime Minister noted that spanning from the green transition to robust supply chains, the India-Sweden partnership is firmly guided by innovation, sustainability, and shared prosperity for the people of both nations.
The Prime Minister posted on X:
"In an op-ed with PM Ulf Kristersson, reflected on how India and Sweden are shaping a new era of cooperation. From green transition to supply chains, the India-Sweden partnership is guided by innovation, sustainability and shared prosperity for the people of our nations."

প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
ভাৰত-ছুইডেনৰ সম্পৰ্ক সন্দৰ্ভত ছুইডেনৰ প্ৰধানমন্ত্ৰী উল্ফ ক্ৰিষ্টাৰছনৰ সৈতে প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ যুটীয়া সম্পাদকীয় মতামত প্ৰকাশ
এই অংশীদাৰীত্বই উদ্ভাৱন আৰু স্থায়িত্বৰ দ্বাৰা পৰিচালিত সহযোগিতাৰ এক নতুন যুগৰ সৃষ্টি কৰিছে বুলি প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ প্ৰকাশ
20 MAY 2026 2:20PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে আজি প্ৰকাশ কৰিছে যে তেওঁ ছুইডেনৰ প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী উল্ফ ক্ৰিষ্টাৰছনৰ সৈতে এক যুটীয়া ওপ-এড অৰ্থাৎ সম্পাদকীয় মতামত লিখিছে, য'ত ভাৰত আৰু ছুইডেনে কেনেদৰে দ্বিপাক্ষিক সহযোগিতাৰ এক নতুন যুগৰ সৃষ্টি কৰিছে সেই বিষয়ে প্ৰতিফলিত কৰা হৈছে।
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে কয় যে সেউজ পৰিৱৰ্তনৰ পৰা শক্তিশালী যোগান শৃংখলালৈ বিস্তৃত হৈ থকা ভাৰত-ছুইডেনৰ অংশীদাৰিত্ব দুয়োখন ৰাষ্ট্ৰৰ জনসাধাৰণৰ বাবে উদ্ভাৱন, বহনক্ষমতা আৰু অংশীদাৰী সমৃদ্ধিৰ দ্বাৰা দৃঢ়ভাৱে পৰিচালিত।
এক্সত প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে পোষ্ট কৰিছেঃ
"প্ৰধানমন্ত্ৰী উল্ফ ক্ৰিষ্টাৰছনৰ সৈতে এক ওপ-এডত ভাৰত আৰু ছুইডেনে কেনেদৰে সহযোগিতাৰ এক নতুন যুগৰ সৃষ্টি কৰিছে সেই বিষয়ে প্ৰতিফলিত কৰা হৈছে। সেউজ পৰিৱৰ্তনৰ পৰা যোগান শৃংখলালৈ, ভাৰত-ছুইডেনৰ অংশীদাৰিত্ব আমাৰ ৰাষ্ট্ৰ দুখনৰ জনসাধাৰণৰ বাবে উদ্ভাৱন, বহনক্ষমতা আৰু অংশীদাৰী সমৃদ্ধিৰ দ্বাৰা পৰিচালিত।"