Prime Minister's Office
Prime Minister chairs a meeting of the Council of Ministers to boost 'Ease of Living' and 'Ease of Doing Business'
22 MAY 2026 12:04PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi today shared details regarding a fruitful meeting of the Council of Ministers held yesterday.
The Prime Minister stated that the Council deliberated upon valuable perspectives and best practices relating to boosting ‘Ease of Living’ and ‘Ease of Doing Business’. Shri Modi further highlighted that the discussions focused on how to effectively advance reforms in order to successfully realise the shared dream of a Viksit Bharat.
The Prime Minister posted on X:
"Had a fruitful meeting of the Council of Ministers yesterday. We exchanged perspectives and best practices relating to boosting ‘Ease of Living, ‘Ease of Doing Business’ and how to further reforms in order to realise our shared dream of a Viksit Bharat."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
'ইজ ওফ লিভিং' অমসুং 'ইজ ওফ দুইং বিজিনেস' হেনগৎহন্নবা প্রধান মন্ত্রীনা কাউন্সিল ওফ মিনিস্তর্সকী মীফম অমা থৌরম মপু ওইদুনা পাঙথোকখ্রে
22 MAY 2026 12:04PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ঙরাং পাঙথোকখিবা কাউন্সিল ওফ মিনিস্তর্সকী মহৈ য়ানবা মীফম অদুগী মতাংদা মরুওইবা ৱারোলশিং ঙসি ফোঙদোকখ্রে।
কাউন্সিল অসিনা ‘ইজ ওফ লিভিং’ অমসুং ‘ইজ ওফ দুইং বিজিনেস’ হেনগৎহনবগা মরী লৈনবা মমল য়াম্লবা মীৎয়েংশিং অমসুং খ্বায়দগী ফবা মওংশিংগী মতাংদা খন্ন-নৈনখি হায়না প্রধান মন্ত্রীনা ফোঙদোকখি। বিকসিত ভারতকী মঙলান মঙমিন্নরিবসি মীয়াম্না মায় পাক্না মঙফাওনহন্নবা শেমদোক-শেমজিনশিং অসি করম্না কান্নবা মওংদা মাঙলোমদা পুখৎকদগে হায়বসিদা খন্ন-নৈনখিবা অদুদা মীৎয়েং থমখি হায়না শ্রী মোদীনা মখা তানা পনখি।
প্রধান মন্ত্রীনা X তা পোস্ত তৌখি:
"ঙরাং কাউন্সিল ওফ মিনিস্তর্সকী মহৈ য়াল্লবা মীফম অমা পাঙথোকখ্রে। ঐখোয়না ‘ইজ ওফ লিভিং’, ‘ইজ ওফ দুইং বিজিনেস’ হেনগৎহনবা অমসুং ঐখোয়গী বিকসিত ভারতকী মঙলান মঙমিন্নরিবসি মঙফাওনহন্নবা শেমদোক-শেমজিনশিং মখা তানা করম্না পুখৎকদগে হায়বগা মরী লৈনবা মীৎয়েংশিং অমসুং খ্বায়দগী ফবা মওংশিং খন্ন-নৈনখি।"