Ministry of Information & Broadcasting
WAVES OTT Crosses 1 Crore Users, Strengthening India's Public Service Digital Media Ecosystem
WAVES OTT Becomes India's Most Diverse Public Streaming Destination with Free Access to 24,000 Titles and 140 Live Channels
02 JUN 2026 6:52PM by PIB Delhi
WAVES OTT, Prasar Bharati's digital streaming platform, has crossed the landmark milestone of 1 crore (10 million) registered users, less than two years after its launch in November 2024.
The achievement marks a significant step in the growth of India's public digital media ecosystem and reflects the increasing adoption of indigenous digital platforms offering trusted, inclusive and diverse content to audiences in India and across the world.
Today, WAVES OTT hosts more than 24,000 content titles and over 15,000 hours of content across entertainment, news, education, culture, spirituality and public service genres. The platform offers over 140 live TV channels, over 200 radio services, live event streaming, educational content through PM eVidya channels, digital editions of Yojana, Kurukshetra and Rozgar Samachar, devotional streams from prominent temples, and thousands of hours of archival content from Prasar Bharati.
Available across mobile, web and connected TV devices, WAVES OTT now reaches audiences in more than 130 countries, offering content in multiple Indian languages and providing free access to a wide range of public-interest and entertainment programming.
Commenting on the milestone, Prasar Bharati stated that the achievement demonstrates the growing relevance of digital public service media in the digital age and validates the vision of creating a single destination for television, radio, on-demand content, education, culture and heritage.
The platform has witnessed sustained growth through continuous expansion of content offerings, strategic digital partnerships, wider device availability and enhanced user experience. Recent additions such as devotional live streams, educational content, digital publications, archival collections and live event coverage have further strengthened audience engagement.
With more than 1 crore registered users and over 1.4 crore downloads, WAVES OTT is now focused on its next phase of growth, including expansion of content partnerships, wider distribution across devices and platforms, strengthening of regional and educational content offerings, and achieving the target of 2 crore registered users by March 2027.
The milestone reinforces WAVES OTT's position as India's fastest-growing public service streaming platform and a digital showcase of India's culture, knowledge, heritage and creativity.

ইনফোর্মেসন অমসুং ব্রোদকাস্তিং মন্ত্রালয়
ৱেভস ও.তি.তি.না য়ুজর করোর ১ হেন্দুনা ভারতকী পব্লিক সর্ভিস দিজিতেল মীদিয়া ইকোসিস্তেম মপাঙ্গল কনখৎহল্লি
ৱেভস ও.তি.তি.না তাইতল ২৪,০০০ অমসুং লাইব চেনেল ১৪০দা লেম্না এক্সেস ফংহনবগা লোয়ননা ভারতকী খ্বাইদগী চাউবা পব্লিক স্ত্রীমিং দেস্তিনেসন ওইরে
02 JUN 2026 6:52PM by PIB Imphal
ৱেভস ও.তি.তি., প্রসার ভারতীগী দিজিতেল স্ত্রীমিং প্লেৎফোর্ম অসিনা নবেম্বর ২০২৪দা হৌদোকখিবগী চহি অনিগী মতুংদা রেজিস্তর তৌরবা য়ুজর করোর ১ (মিলিয়ন ১০) গী মাইলস্তোন লানখ্রে।
মসিগী মাইপাকপা অসিনা ভারতকী পব্লিক দিজিতেল মীদিয়া ইকোসিস্তেম চাউখৎপদা মরুওইবা খোঙথাং অমা উৎলি অমসুং মসিনা ভারত অমসুং মালেমগী মীয়ামদা থাজবা য়াবা, ইনক্লুসিব অমসুং তোঙান তোঙানবা কন্তেন্ত ফংহল্লিবা লমদমসিগী দিজিতেল প্লেৎফোর্মশিং শিজিন্নবা হেনগৎলক্লিবা অদু উৎলি।
ঙসিদি, ৱেভস ও.তি.তি.না কন্তেন্ত তাইতল ২৪,০০০ হেন্না অমসুং এন্তর্তেনমেন্ত, ন্যুজ, এজুকেসন, কলচর, স্পিরিচুএলিতি অমসুং পব্লিক সর্ভিস জোনরশিংগী কন্তেন্ত পুং ১৫,০০০ হেন্না হোস্ত তৌরি। প্লেৎফোর্ম অসিনা লাইব তিভি চেনেল ১৪০ হেনবা, রেদিও সর্ভিস ২০০ হেনবা, লাইব ইভেন্ত স্ত্রীমিং, পি.এম. ই-বিদ্যা চেনেলশিংগী খুত্থাংদা এজুকেস্নেল কন্তেন্ত, য়োজনা, কুরুক্ষেত্রা অমসুং রোজগর সামচারগী দিজিতেল ইদিসনশিং, মমিং লৈরবা লাইশঙশিংদগী ভক্তিগী ওইবা স্ত্রীমশিং অমসুং প্রসার ভারতীদগী পুং লিশিং কয়াগী আর্কাইব কন্তেন্ত ফংহল্লি।
মোবাইল, ৱেব অমসুং কনেক্তেদ তি.ভি. দিভাইসশিংদা ফংলিবা ৱেভস ও.তি.তি.না হৌজিক্তি লৈবাক ১৩০ হেনবদা মীয়ামদা য়ৌশিন্দুনা মসিনা ভারতকী লোন কয়াদা কন্তেন্ত ফংহল্লি অমসুং মীয়ামগী অপাম্বা অমসুং এন্তর্তেনমেন্ত প্রোগ্রামিংগী পাক-চাউবা শরুক অমা লেম্না ফংহল্লি।
মাইলস্তোন অদুগী মতাংদা পল্লদুনা, প্রসার ভারতীনা হায়খি মদুদি মাইপাকপা অসিনা দিজিতেলগী মতম অসিদা দিজিতেল পব্লিক সর্ভিস মীদিয়াগী হেনগৎলক্লিবা মরী অদু উৎলি অমসুং তেলিভিজন, রেদিও, ওন-দিমান্দ কন্তেন্ত, এজুকেসন, কলচর অমসুং হেরিতেজকীদমক সিঙ্গল দেস্তিনেসন অমা শেমগৎপগী ভিজন অদু ভেলিদেৎ তৌরি।
প্লেৎফোর্ম অসিনা কন্তেন্ত ওফরিং, স্ত্রেতেজিক দিজিতেল পার্তনরশিপ, দিভাইস হেন্না য়াম্না ফংহনবা অমসুং য়ুজর এক্সপরিয়েন্স হেনগৎহনবগী থোংদা লেপ্পা লৈতনা চাউখৎলক্লি। লাইব স্ত্রীম, এজুকেস্নেল কন্তেন্ত, দিজিতেল পব্লিকেসনশিং, আর্কাইব কলেক্সনশিং অমসুং লাইব ইভেন্ত কভরেজগুম্বা হন্দক্কী অহেনবা থৌওংশিংনা মীয়ামগী পুক্নিং চিংশিনবা হেনগৎহনখ্রে।
রেজিস্তার তৌরবা য়ুজর করোর ১ হেনবা অমসুং দাউনলোদ করোর ১.৪ হেনবগা লোয়ননা, ৱেভস ও.তি.তি. হৌজিক্তি কন্তেন্ত পার্তনরশিপশিং পাকথোক চাউথোকহনবা, দিভাইস অমসুং প্লেৎফোর্মশিংদা পাক-শন্না শন্দোকপা, রিজনেল অমসুং এজুকেস্নেল কন্তেন্ত পীবা হেনগৎহনবা অমসুং ২০২৭গী মার্চ ফাওবদা রেজিস্তার তৌরবা য়ুজর করোর ২গী পান্দম ফংনবা মীৎয়েং থম্লি।
মাইলস্তোন অসিনা ভারতকী খ্বাইদগী খোংজেল য়াংনা চাউখৎলক্লিবা পব্লিক সর্ভিস স্ত্রীমিং প্লেৎফোর্ম অমসুং ভারতকী চৎনবী, লৌশিং, হেরিতেজ অমসুং ক্রিএতিভিতিগী দিজিতেল শোকেস অমা ওইনা ৱেভস ও.তি.তি.গী থাক অদু মপাঙ্গল কনখৎহল্লি।