President's Secretariat
PRESIDENT OF INDIA PRESENTS GALLANTRY AWARDS
08 JUN 2026 7:36PM by PIB Delhi
The President of India, Smt Droupadi Murmu presented Gallantry Awards at the Defence Investiture Ceremony-2026 (Phase-I) held at Rashtrapati Bhavan today (June 8, 2026).
Among the dignitaries present on the occasion were the Vice President of India, Prime Minister of India and Union Minister for Defence.
The citations of awardees and photographs of the function are attached

ৰাষ্ট্ৰপতি সচিবালয়
ভাৰতৰ ৰাষ্ট্ৰপতিয়ে প্ৰদান কৰিলে বীৰত্বৰ বঁটা
08 JUN 2026 7:36PM by PIB Guwahati
আজি (৮ জুন, ২০২৬) ৰাষ্ট্ৰপতি ভৱনত অনুষ্ঠিত প্ৰতিৰক্ষা বিনিয়োগ অনুষ্ঠান-২০২৬ (প্ৰথম পৰ্যায়)ত ভাৰতৰ ৰাষ্ট্ৰপতি শ্ৰীমতী দ্ৰৌপদী মুৰ্মুৱে বীৰত্বৰ বঁটা প্ৰদান কৰে।
এই উপলক্ষ্যে আয়োজিত অনুষ্ঠানত উপস্থিত থকা বিশিষ্ট ব্যক্তিসকলৰ ভিতৰত আছিল ভাৰতৰ উপ-ৰাষ্ট্ৰপতি, ভাৰতৰ প্ৰধানমন্ত্ৰী আৰু কেন্দ্ৰীয় প্ৰতিৰক্ষা মন্ত্ৰী আদি।
বঁটাপ্ৰাপকসকলৰ উদ্ধৃতি আৰু অনুষ্ঠানৰ ফটো সংলগ্ন কৰা হৈছে